Any2Info

RATING:

5.0

(4)
Overview

About Any2Info

Any2Info is a no-code cloud platform that helps organizations build and manage complex business apps without writing a single line of code. Companies such as SPIE, Ubbink and Codrico use Any2Info to build new functionality on top of their existing systems and accelerate their digital transformation. With Any2Info you can create almost anything, from mobile data collection apps, KPI dashboards or digital work orders to customer portals and back-office tools.

Any2Info Pricing

Starting price: 

€9.99 per month

Free trial: 

Available

Free version: 

Available

Any2Info shopfloor operations
Slide 1 of 5

Any2Info Reviews

Overall Rating

5.0

Ratings Breakdown

Secondary Ratings

Ease-of-use

5

Customer Support

4.5

Value for money

4.5

Functionality

5

Most Helpful Reviews for Any2Info

4 Reviews

Ralf

Non-Profit Organization Management, 51-200 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed August 2021

Makkelijk te bouwen app met koppeling naar Exact en andere systemen

Omdat wij verschillende processen in één app wilden onderbrengen is de keuze, na veel vergelijken, op Any2info gevallen. Hiervan hebben we nog steeds geen spijt. Soms was iets nog niet mogelijk, dit werd echter vaak in een volgende release al toegevoegd. Engineers denken goed mee en zorgen voor veel meerwaarde.

PROS

Wij gebruiken Exact Synergy en Globe als ons centrale systeem en willen hierin alle gegevens centraal invoeren. De apps van Exact zelf zijn voor ons niet afdoende omdat een deel van onze collega's uren moet schrijven voor anderen. Ook willen zij informatie kunnen raadplegen uit een aantal andere pakketten die niet via een app ontsloten zijn. Met Any2Info is een koppeling gemaakt met deze pakketten en worden de ingevulde gegevens netjes als verzoek in Exact Synergy weggeschreven. Doordat je de velden en schermen zelf kunt inrichten ontstaat een fantastische gebruiksvriendelijke app. De mogelijkheden die wij benutten is nog maar een fractie van wat mogelijk is.

CONS

Ondanks dat het no-code software is, is nog wel enige kennis nodig bij het inrichten van de app. Any2Info biedt hier echter prima ondersteuning bij.

Mariska

Information Technology and Services, 51-200 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed July 2021

Flexibele toekomstbestendige oplossing waarbij we bedrijven écht vooruit kunnen helpen!

Axians heeft een goed partnership met Any2info. Als implementatiepartner gebruiken we de software van Any2info om bedrijven te helpen om processen verder te digitaliseren, intelligenter te maken en aan elkaar te koppelen. Onze klanten hebben hierdoor forse tijdbesparingen kunnen realiseren, zijn efficiënter (foutloos en papierloos) gaan werken en hebben meer inzicht en overzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering gekregen.

PROS

De belangrijkste voordelen van de software zijn de flexibiliteit, de uitgebreide mogelijkheden voor het samenstellen van de app(licatie)s en het intuïtieve platform.

CONS

Het koppelen van verschillende databronnen vereist wel wat specialistische kennis en ervaring.

Reasons for switching to Any2Info

Met de software van Any2info zijn we in staat om sneller en goedkoper (maatwerk) applicaties (apps) te bouwen voor onze klanten.

Pim

Industrial Automation, 1,001-5,000 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed July 2021

Service - Onderhoud – Inspecties

Samenwerking met Any2Info is goed. In de loop der jaren veel verbeteringen ontwikkeld. Er wordt snel gereageerd op vragen.

PROS

- Heel veel mogelijkheden om applicaties te bouwen op een NO-code platform. - Ca 100 specifieke inspectie en meetrapporten gedigitaliseerd met koppelingen naar onderhoudsbeheersysteem en ERP. - Knowledge base opgebouwd voor snelle toegankelijke analyse door engineers. - Portal voor klanten is onderdeel van de applicaties. - Diverse business units gebruiken het platform o.a. voor uren registratie en sales.

CONS

Any2Info ontwikkeld frequent nieuwe functionaliteit. SPIE werkt on-premise met de software en werkt bij voorkeur met laatste releases. Daarmee zijn regelmatige updates noodzakelijk.

Yannick

Industrial Automation, 1 employee

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed July 2021

Werkinstructies (foto en/of video)- Digitale werkorders - Dashboards

PROS

No-code development platform Snel en gebruikersvriendelijk Veel functionele componenten Zowel voor desktop als mobiel Direct beschikbaar op een native app Eigen data hub software met connectie naar reeks van databronnen (connectoren naar ERP en /of IoT en industriële data bronnen)

CONS

Voor integratie met data hub is aanvullende IT kennis nodig.