User Reviews Overview

Ratings Breakdown

5 stars

(42)

42

4 stars

(40)

40

3 stars

(2)

2

2 stars

(0)

0

1 stars

(0)

0

Feature Ratings

Ease-of-use

4.0 / 5

Value for Money

4.5 / 5

Customer Support

4.5 / 5

Functionality

4.5 / 5

Browse Let's Get Digital Reviews

Filter by:

Sort by:
 

Showing -49 - 0 of 82 results

May 2021

Tijn from MSFU "Sams"

Verified Reviewer

Company Size: 2-10 employees

Industry: Non-Profit Organization Management

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

3.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

carreiere evenement

Pros

Het gemak waarmee het platform werkt en de mogelijkheden die er allemaal inzitten

Cons

Veel werk om alles op te zetten en in te voegen. Houd hier rekening mee bij je programma.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Er waren meer opties dan bij Activo en destijds was de prijs lager.

June 2021

Katrin from GENOPACE GmbH

Company Size: 51-200 employees

Industry: Financial Services

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

June 2021

Einfach und unkompliziert, intuitive Bedienung

Es macht Spaß, damit zu arbeiten und erleichtert die komplexen Vorgänge einer digitalen Veranstaltung. Das Team und der Support sind sehr freundlich und hilfsbereit. Man fühlt sich gut aufgehoben. Wir haben das Tool bereits das zweite Jahr eingesetzt und werden es weiter tun (ggf. dann bei einer hybriden Veranstaltung)

Pros

Zum Event-Plattform-Tool gehört eine Konferenz-App. Sehr zu empfehlen, beides funktioniert super zusammen und macht das Angebot rund. Die Nutzung der Konferenzplattform - ob als Admin im Backend - oder Nutzer auf dem Event - alles ist sehr einfach zu finden und zu bedienen. Es ist auch an alles gedacht: Interaktionstool, Vernetzungsmöglichkeiten, 1:1 Gespräche. Die große Lobby ist toll. Das Design ist klar und strukturiert. Die individuellen Anpassungen ans CI & CD sind umsetzbar. Das Teilnehmermanagement und Onboarding sind sehr einfach. Die Statistiken im Nachgang sehr hilfreich.

Cons

Das einige Erklärungen rund um die Plattform noch in englisch sind - wie z.B. die Anweisungen für die Speaker oder die knowledge-base. Auch einige Funktionsbefehle waren noch in englisch.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Wir hatten zuerst die Konferenz-APP und da war es naheliegend, das wir die Plattform dazu auch nutzen - wegen der Synergieeffekte :)

July 2021

Diana from DNVF e.V.

Company Size: 2-10 employees

Industry: Research

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

3.0

July 2021

Gesehen, getestet, für sehr gut befunden

Wir nutzen das Portal für unsere digitalen Schulungen und nun auch zum ersten Mal für unseren Kongress. Für Schulungen ist dies perfekt, da von hier aus z.B. Einwahldaten, Hinweise, Links etc. in personalisierten Mails versandt werden können. Die Nutzung der Räume für die Referent:innen ist sehr gut, diese können bereits vorab getestet und auch vorbereitet werden. Ich kann nur noch einmal betonen, dass der Support Spitzenklasse ist!!!

Pros

Nach einigen Stunden des Testens und Durchklickens ist die Nutzung relativ einfach. Der Aufbau ist sehr übersichtlich und die Liste des Supports für die Abarbeitung der bevorstehenden Aufgaben ist sehr hilfreich nicht den Überblick zu verlieren. Durch die Vorschau der erstellten Details hatte ich immer gleich eine Ansicht, um zu wissen ob ich die Seite tatsächlich so nutzen möchte. Die Möglichkeit des Versandes von Serienmails ist großartig.

Cons

In den einzelnen Seminarräumen gibt es 2 Möglichkeiten per Chat zu kommunizieren, was ich persönlich, unsere Teilnehmer:innen, sowie auch Referent:innen nicht so gut finden. Außerdem ist das rechte Chatfenster sehr breit, was für die Ansicht bei Nutzung eines Tabletts oder kleinem Laptops nicht optimal ist. Bei einer großen Teilnehmeranzahl in einem einzelnen Raum ist leider die Nutzung der Kamera für alle Teilnehmer nicht möglich, da es hier zu Problemen mit der Verbindung kommt. Dies finde ich die größte Einschränkung. Ein weiterer Nachteil ist auch, dass keine PDF´s versandt werden können, das wäre für den Versand von Teilnahmebescheinigungen etc. ein großer Gewinn.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Die sehr gute Beratung vor Kauf des Produktes hat es uns sehr leicht gemacht uns zu entscheiden, denn das Wichtigste sind für uns Personen, die ihr Produkt lieben und uns das Gefühl vermitteln, dass sie wissen was sie tun, wie ihr Produkt funktioniert und wie es auch für uns relativ einfach zu handhaben ist und uns wissen lassen, dass wir jederzeit Hilfe anfordern können und dies dann auch erhalten.

March 2021

Julian from Leibniz Centre for Tropical Marine Research

Company Size: 51-200 employees

Industry: Research

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Value for money

3.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

March 2021

2 Day Conference with Workshop atmosphere

Eye-catching user interface, but not very error-resistant in a workshop environment.

Pros

Lots of opportunities for interaction between conference participants, lots of space for Easter Eggs and customisation.

Cons

Integration of Samba, an error-prone communication tool; poll tool did not work; no direct messaging with conference participants one hasn't connected with yet once you are in a room; conference participants were easy confused where to find the next session/room; no option for administrators to "drag and drop" participants in certain rooms; always a coloured "curtain" infront of the background image on the check in page; High technical hurdle - key note speaker was not able to join and the conference had to switch to Zoom.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Branded and eye-catching user interface with many options for customisation.

Reasons for Switching to Let's Get Digital

Because of the good looking userinterface.

May 2021

Patrick from OFFIS e. V.

Company Size: 201-500 employees

Industry: Research

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Veranstaltungsplattform "mit allem"

Wir haben Let's Get Digital mittlerweile bei zwei Veranstaltungen in unterschiedlichen Projekten verwendet. Die Gäste waren jedes Mal sehr zufrieden mit der Plattform, besonders weil nicht zwischen verschiedenen Tools gewechselt werden musste. Die GUI ist leicht verständlich, sowohl im Front-End als auch im Back-End. Viele Aspekte können, müssen aber nicht, an das eigene CI angepasst werden. Der Kontakt zu den Mitarbeitern ist sehr angenehm und eine sehr ausführliche Checkliste für die Vorbereitung ist vorhanden und wird akribisch abgearbeitet um eine erfolgreiche Veranstaltung zu ermöglichen.

Pros

Die Plattform ist leicht zu verstehen und zu konfigurieren. Eine ausführliche Hilfe steht zur Verfügung. Der Prozess von Sales über regelmässige Vorbereitungsmeetings bis zu einer ausführlichen Nachbesprechung helfen die Veranstaltung möglichst reibungslos durchzuführen. Let's Get Digital bietet von der klassischen Vortragssituation, über Workshop-Räume bis hin zu Einzelgesprächen ein breites Spektrum an verschiedenen Tools.

Cons

Kein Support für Tablets oder andere Mobilgeräte.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Uns war es wichtig eine integrierte Plattform zu haben, bei der keine unterschiedlichen Tools für verschiedene Programmpunkte verwendet werden müssen. Ausserdem sollte eine möglichst einfache Kommunikation der Teilnehmer untereinander ermöglicht werden.

May 2021

John from PROVADA

Company Size: 11-50 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Mooi, compleet virtueel beurs platform van Nederlandse bodem

Na een redelijk uitgebreide vergelijking gekozen voor LGD vanwege de mooie interface, de vele features en exploitatiemogelijkheden en zoals al aangegeven een product van Nederlandse makelaardij. Afspraken en support zijn goed geregeld, bereikbaar dus, en nieuwe ontwikkelingen worden snel doorgevoerd.

Pros

Een platform waarmee je een fysieke beurs in virtuele vorm kan optuigen. LGD is mooi opgezet, continu in ontwikkeling en wat ik belangrijk vond; een Nederlands product waarbij de support en nazorg goed geregeld is.

Cons

Ontbreken doet er m.i. niks, maar het kostenmodel is soms moeilijk aansluitbaar. Je weet van tevoren niet wat de totale investering zal zijn doordat een aantal kosten variabel (per bezoeker/exposant) is. Mogelijk is dit ondertussen aangepast.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Kwaliteit, uitstraling, features (o.a. mobiele app) en bereikbaarheid (support, implementatie) was m.i. stuk beter geregeld bij LGD dan bij Hopin.

March 2021

Isabelle from ILSI Europe

Company Size: 11-50 employees

Industry: Research

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

5.0

March 2021

The key to our succesful event

The platform impressed our audience and made it stand-out from all other events in 2020. As it was the first time we organized a digital event, the organizing team doubted whether we would be able to get it set-up in less than 3 months. Finally, everything was ready one week before. The platform stimulated us to be creative in the content we proposed. Participants stayed for almost a whole day with us. The event increased our reputation as event organizers, and moreover, the team had a lot of fun!

Pros

The whole platform incl lay-out, features and mailing can be customized to your event; efficient project management tool guides you during the pre-event set-up; Smooth registration and registration management when integrated with aanmelder; post-event analysis; quick and patient costumer support team

Cons

The live stream from the lobby is super engaging for the audience, yet the required technical knowledge to set it up and do it professionally is high. The use of the app with simple, non-hybrid events is questionable: our audience was more confused by it.

Reasons for Switching to Let's Get Digital

the networking option, possibility to interact more with audience, the features of platform

May 2021

Cheryl from Yourvision Events

Company Size: 2-10 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

YVE

Overall it was a great experience, [SENSITIVE CONTENT HIDDEN] was brilliant

Pros

I love the branding capabilities and the ability to live stream in the lobby. The functionality for speakers is very easy and straightforward to use.

Cons

The pricing structure is a bit of a pain, it would be better to have a set license fee rather than charges per registration, per minute etc as it makes costs difficult to control. Exhibitors would like to be able to see the names of people who are in their booth.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

We felt the platform looked better / slicker

December 2021

Stephan from de baar advies & organisatie

Company Size: 2-10 employees

Industry: Events Services

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

December 2021

Easy to use, even better costumer service

Overall it is a great company to work with, they get things done and questions are answered very quickly.

Pros

The app works and does what we expected from it. What stood out was the customer service. Every question was answered in no time. This made the experience a breeze.

Cons

I don't have anything at the moment that I can think of.

November 2021

Kim from Van Meijel Automatisering BV

Company Size: 51-200 employees

Industry: Information Technology and Services

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

3.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

November 2021

VanMeijel - LGD

Super service en support

Pros

Makkelijk in gebruik, mooi platform om een event in te organiseren

Cons

Sessies worden niet automatisch opgenomen

May 2021

Gerwin from Q&A Insights & Consultancy B.V.

Verified Reviewer

Company Size: 11-50 employees

Industry: Management Consulting

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Compleet pakket om je digitale event zo aantrekkelijk mogelijk te maken

Pros

LGD is een compleet pakket waarmee je jouw online event zo dicht mogelijk bij een live event krijgt. Er zijn heel veel personalisatie mogelijkheden zoals eigen introfilmpjes, aanpassing huisstijl en je eigen event app. De implementatie is eenvoudig maar kost wel veel tijd. De mogelijkheid om virtuele bedrijfpagina's in te richten voor sponsoren is top. Er zijn ook veel mogelijkheden om online te netwerken.

Cons

De lobby functie vind ik voor verbetering vatbaar. Het is voor deelnemers niet direct duidelijk waar ze naar toe moeten om naar het actuele programma onderdeel te gaan. Je wordt bijna verplicht continu iemand live in de virtuele lobby te hebben om alles aan elkaar te praten. Het online speeddaten viel ook wat tegen. Hoewel de functie technisch gezien goed werkt staan mensen hier niet zo voor open.

June 2021

Katharina from European Music Council

Company Size: 2-10 employees

Industry: Music

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

June 2021

European Forum on Music review

Overall, our aim of creating a "conference feel" was met and although there will always be people who have difficulty using a new tool, the majority of people liked moving around on the platformand liked the networking opportunities.

Pros

- admin panel is very intuitive - very good that we were able to test a lot of the features during the preparation - conference-feel and networking was most important for us and that very well achieved through the different chats, esp. in the lobby, integration of wonder, bilateral meetings etc. - being able to use our SMTP hosts for emails and templates were easy to adapt to our purposes

Cons

- that it was more difficult (or sometimes impossible) to access/use the platform with smaller screens and the high dependency on Google Chrome - sometimes critical buttons are positioned in places where it is likely that they get pressed accidentally by speakers, e.g. Go Live, Stop session - in general the content library is very good esp. for videos but 2 things were not ideal: when showing powerpoints or pdfs, it had difficulty loading the next slide for some viewers or speakers while for others it was fine (even with people using the same internet connection) but most confusing is that while admins/speakers cannot see what somebody else uploaded in the content library, they can control whatever is shown by somebody else once a presentation/video is started

Reasons for Choosing Let's Get Digital

This fit most with what we wanted to achieve with our online conference. We also liked that we could directly start working in the admin panel, testing it out for ourselves and that the people from EventInsight were very honest and realistic about the work required from our side to fill the platform.

May 2021

Wilfred from WProduties & Events

Company Size: 1 employee

Industry: Events Services

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Gebruiksvriendelijk platform met een strakke uitstraling

We gaan dit platform nu voor de derde keer gebruiken en het is wederom een prettige ervaring. Goede en gedegen ondersteuning vanuit de support afdeling. Prachtige uitstraling van het online event.

Pros

Het is voor de bezoeker een zeer gebruiksvriendelijk programma, voor de deelnemers spreekt het navigeren binnen het platform voor zich. En met de notificaties kun je de deelnemers nog meer sturen. Ook voor de beheerder is het platform gebruiksvriendelijk. Alle informatie is terug te vinden in de knowledge base wat het vullen van het platform eenvoudig maakt. Daarnaast is er een gedegen ondersteuning vanuit het Eventinsight team, die met wekelijkse afspraken en targets bijhoud hoe het vullen van het platform verloopt om er zeker van te zijn dat je op de event dag niet voor verrassingen staat.

Cons

Aan elk platform zitten haken en ogen, maar binnen Let's Get Digital kun je daar prima omheen werken.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Veel andere platformen bieden niet de mogelijkheden die Let's Get Digital biedt. Veelal zijn het landing pages met links naar Zoom of Teams. In dit platform is alle geïntegreerd. Daarnaast zijn de andere platformen minder gelikt qua uitstraling en minder gebruiksvriendelijk.

May 2021

Helen from ACENDIO

Company Size: 2-10 employees

Industry: Research

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

5.0

May 2021

Let's get digital platform ter vervanging van een congres

Als wetenschapelijk netwerk is ons tweejaarlijks congrese een belangrijk event waar wetenschappers van heel de wereld elkaar ontmoeten. Met Let's get digital hebben wij hier in COVID tijd een super goede invullling aan kunnen geven. Het platform bood gelegenheid om plenaire en parallel sessie af te wisselen, als orgnisatie goed zichtbaar te zijn en met de chatrooms konden deelnemers random met elkaar in gesprek gaan. De inrichting was uiteindelijk niet lastig (je moet het even door hebben).

Pros

Het platform wekt de indruk van een congreslocatie, het organiseren van parallelsessies en chatrooms maakt dat het online congres enigszins de dynamiek van een live congres benadert.

Cons

Als beheerder was het leren kennen van de software een behoorlijke investering ondanks de uitgebreide hulpgids. De begeleiding daarin mag in de opstartfase iets beter geregeld worden. Als beheerder was het ook lastig dat je de presentaties van deelnemers niet kunt checken, dit veroorzaakte ook "angst" bij de presenters.

May 2021

Vanessa from UD Horn Entreprenuership

Company Size: 11-50 employees

Industry: Education Management

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

May 2021

First time use went well

we hold an international conference that includes second world countries. Live event was not possible this year. this platform provided an in person feel and sense of community.

Pros

The sense of community it provides in absence of live events

Cons

connectivity issues for participants stemming from the need to use only chrome and no VPN. Also, some intro on the home page on navigation for participants would help

Reasons for Choosing Let's Get Digital

the chance to see it in action with the demo event done periodically

Reasons for Switching to Let's Get Digital

Zoom did not allow for multiday programming

May 2021

Dan from Dan Francis Law Firm PLLC

Company Size: 2-10 employees

Industry: Law Practice

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

its better than being there-almost

This allowed me to gather a small group of attorneys to understand what we have to offer in our location and made it also entertaining as I was the first to try such a small personalized convention.

Pros

The platform is easy to work with, intuitive and seems to have no limit. The program is similar in structure of an actual business convention or gathering. You have many of the segments or structures you would find at a convention including the individual check in add a personalized feel. For me the covid pandemic made it a useful tool to still add some buzz to my service and yet I did not have to remain engaged as one must when traveling to a convention. The down time allowed others to return to their normal functions and re-enage when desired. The eventinsight app is a great tool to cordiante the event and allow cordiantion of the event and attenedees.

Cons

The program is great but needs to be shared more with the team. I found myself being more in charge of all aspects . The program feels very intense at first and felt like I was underutilizing the features. I confess I was not best at organizing events prior to this use. I think more online training would be great and also invitations to watch other programs from the outset to see how it is better utlizies. I dont want my criticism to be distracting as the program platform is a great tool and I will do better to understand it.

May 2021

Ulrike from MINT-EC

Verified Reviewer

Company Size: 11-50 employees

Industry: Education Management

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

May 2021

Gute Eventplattform

Unsere Teilnehmer und auch unsere Sponsoren waren sehr begeistert und wir werden es auf jeden Fall wieder benutzen.

Pros

Wir haben uns schon mehrmals für LGD entschieden, weil es sehr intuitiv ist und für unsere Event-Teilnehmenden einfach und intuitiv zu navigieren ist. Es bietet eine gute Verknüpfung von Eventplattform mit der Möglichkeit von Workshops und Ausstellern, unsere Besucher waren besonders angetan vom Netzwerkkarussel, was auf einer Online Plattform das Netzwerken erleichtert.

Cons

Bei der WS Räumen wurde von unseren Referent*innen bemängelt, dass man Samba benutzt, was nicht alle Features von Zoom oder Teams hat, besonders die Breakouträume. Der Bereich der Aussteller ist ein bisschen zu statisch, daher haben wir bei unserem zweiten Event eine andere Plattform ergänzt, um diesen Bereich interaktiver zu gestalten.

May 2021

Monique from Kennisnetwerk CVA Nederland

Company Size: 2-10 employees

Industry: Hospital & Health Care

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Gebruik bij sympoisum

De ervaring met Let's get digital is prima. ze zijn bereikbaar in het voortraject, op de dag zelf. voorzien in tips

Pros

Het stelde ons in staat om een mooi symposium aan te bieden aan het zorgveld waarin zij kennis konden opdoen op een overzichtelijke manier. De sprekers kwamen op een professionele manier voor het daglicht. de webinars zijn ook technisch goed gewaardeerd.

Cons

De interactie tussen deelnemers had beter gekund. de tool is daarvoor niet optimaal gebruikt. Ook zorgverleners moeten wennen aan deze manier van interactie. dan zat de een klaar voor de speeddate en was de ander nog niet aanwezig. etc. Er is de suggestie gedaan om instructiefilmpjes te maken voor het vullen van de digitale tool.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

al ervaring met de inzet van de app prijs technisch kwam let's get digital er goed uit.

May 2021

Zoe from DPG Technology

Company Size: 1,001-5,000 employees

Industry: Marketing and Advertising

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

3.0

Functionality

4.0

May 2021

Online events

Algemene ervaring met Let's Get Digital is zeer positief. Op de hierboven beschreven punten na is het erg gemakkelijk in gebruik en zijn onze bezoekers ook zeer tevreden.

Pros

Het is erg gemakkelijk voor een bezoeker en het geeft een live gevoel weer. Het is weer eventjes als of je op een fysiek event staat.

Cons

Regelmatig komen er foutmeldingen voor en sommige onderdelen staan nog in de kinderschoenen. Punten die geimplementeerd moeten worden kunnen niet snel doorgevoerd worden, wat het soms lastig maakt. Er wordt niet altijd duidelijk gecommuniceerd wat wel en niet kan.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Let's Get Digital heeft de meeste mogelijkheden en is het voordeligst.

April 2021

Danielle from Business Connected

Company Size: 2-10 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

April 2021

Let's Get Digital voor ons online netwerkcongres

Zeer tevreden! Uiteraard is het niet dezelfde ervaring als bij een echt fysiek congres, maar dit platform komt aardig in de buurt. Heel fijn om ons congres op deze manier te kunnen organiseren!

Pros

Let's Get Digital is een mooi platform dat je als organisatie naar eigen smaak kunt inrichten. Als je niet bang bent om te klikken, heb je aan de achterkant ook snel je weg gevonden en voor vragen kun je in de voorbereiding goed bij EventInsight terecht. Wij hebben het platform gebruikt voor een online netwerkcongres voor ongeveer 170 deelnemers en ook zij hebben het platform op de dag zelf als erg gebruiksvriendelijk ervaren.

Cons

Bij het gebruik van break-outs in Sambalife worden deelnemers erg abrupt in een subgroepje geplaatst. Een tussenstap waarbij de deelnemers dit in ieder geval zelf moeten accepteren en dan doorgaan naar een break-out zou dit al kunnen oplossen.

May 2021

Barbara from Ware Communicatie

Company Size: 2-10 employees

Industry: Marketing and Advertising

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Een online event met een live beleving

In plaats van live events zetten we het platform in voor online studiedagen/conferenties waarbij de gebruikers toch live ervaring krijgen door de live hosting, netwerkmogelijkheden en breakoutrooms. De inrichting vraagt wel tijd, maar als je het een paar keer gedaan hebt word je steeds handiger.

Pros

+ mooie omgeving (voor- en achterkant van systeem) + geeft deelnemers aan event een unieke ervaring + veel opties + aanpasbaar aan eigen look & feel

Cons

Het is wel handig als je ervaring hebt met inrichten/aankleden/beheer van een website, anders verdwaal je mogelijk in de opties.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Door de beleving en de opties van het platform. Je hebt als deelnemer echt het idee dat je te gast bent op een event, interactie met andere deelnemers en voor sprekers is het redelijk eenvoudig om te presenteren en gebruik te maken van presentaties, filmpjes en interactie met deelnemers.

March 2021

Michaela from ICC

Company Size: 2-10 employees

Industry: Research

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

March 2021

Our first feedback

For us it was the first experience with an online conference and we are in general satisfied with the provided solution.

Pros

The weekly support calls and the easy to use appearance for participants.

Cons

1) We highly missed the opportunity for poster presentations which differs and is indepentend from company presentation - that would be an essential part/precondition for next time. 2) Furthermore we would like to have access to the speakers library to double check if they have uploaded their presentations and files in the right format and size before the conference. 3) Some smaller things still need some improvement (e.g. the option to choose if you want to see the logo in the header image in the company section, default setting to show "about" in the company section if there are no videos, ....

July 2021

Julian from Mediencluster NRW GmbH

Company Size: 2-10 employees

Industry: Non-Profit Organization Management

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

July 2021

Medien.NRW Creator Day realized with Let's Get Digital

Let's get digital was THE tool to connect various elements of our hybrid event, here all strings connected in terms of AV signals, remote workshops, keynote or exhibits of partnering companies. The platform was easy to set up and to use, especially the concept of an event lobby was entertaining und helpful for our audience.

Pros

I like most about that platform that it successfully translates an analogue event character to a digital platform on a browser basis with simple tools: chat, videos, live commentators - interactivity and contents work well.

Cons

I would have appreciated more options of individualization in terms of background, logo area and branding.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Contact to sales, quality (features and options) compared to price

July 2021

Marjolein from Stichting Domein Applied Science

Company Size: 2-10 employees

Industry: Higher Education

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

July 2021

Uitstekend voor virtueel event

Let's Get Digital is voor ons een uitstekende oplossing geweest voor het hosten van ons jaarlijkse congres als online editie, vanwege de Covidbeperkingen. Deelnemers hebben deze online editie door het gebruik van Let's Get Digital heel positief ervaren en hun betrokkenheid bij het programma was vergelijkbaar met reguliere edities.

Pros

Let's Get Digital is een prachtige omgeving voor het hosten van een virtual event. Het platform wordt ingericht met je eigen branding en biedt veel mogelijkheden de ervaring te customizen. Het biedt je deelnemers de ervaring van 'ergens bij aanwezig zijn' en een complete deelnemerervaring, in plaats van alleen te kijken naar een serie livestreams en online workshops. De ondersteuning door het team van Eventinsight bij het opzetten van het event is uitstekend, met zeer regelmatige online meetings en snelle reactie op supportvragen.

Cons

De leercurve van de backend is behoorlijk steil, voor een groot deel vanwege het grote aantal functies en bijbehorende instellingen. Er is één adminomgeving waarmee je zowel het virtuele event als de bijbehorende app managet. Er mag meer duidelijkheid zijn over welke instellingen voor web, app of beide gelden.

May 2021

Haikaz from evofenedex

Company Size: 51-200 employees

Industry: Logistics and Supply Chain

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

2.0

Functionality

4.0

May 2021

Gebruiksvriendelijke software met fijne online eventbeleving

We hebben nu twee evenementen georganiseerd via Let's Get Digital met veel positieve reacties vanuit de deelnemers. Zoals eerder beschreven is het voortraject redelijk arbeidsintensief (vullen van het platform, registratie/dataverrijking van deelnemers en het trainen van sprekers. Advies: vind een goede techniekpartner voor het verzorgen van de streams e.d. in het platform, scheelt een hoop 'last-minute' stress.

Pros

Gebruiksvriendelijke software voor zowel organisatie als deelnemers (na eerste introductie). Fysieke eventbeleving goed na te bootsen in online platform (met video, lobby, breakouts en netwerkmogelijkheden).

Cons

Ondanks netwerkmogelijkheden toch lastig om daadwerkelijk netwerken te stimuleren online, wat toch een belangrijk onderdeel is van evenementen. Beperkte ondersteuning, veel doe-het-zelven, belangrijk om mee te nemen in de planning.

May 2021

Katrin from Kongress- und Kulturmanagement GmbJ

Company Size: 11-50 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

May 2021

Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis

Let's Get Digital ist eine sehr gute Plattform für Veranstaltungen, bei denen das Networking eine große Rolle spielt. Die Plattform wird stetig weiterentwickelt, ohne dabei den Eindruck zu hinterlassen, unvollständig zu sein.

Pros

Einfache Einrichtung und Bedienung im Backend. Anmerkungen und Verbesserungsvorschläge werden aufgenommen und, sofern möglich, umgesetzt.

Cons

Für die Nutzer sind es z.T. zu viele verschiedene Funktionen, die diese teilweise nicht mehr überblicken können und daher nicht nutzen. Die Nutzung von Let's Get Digital ist lediglich mit einem Computer/Laptop möglich. Eine Nutzung über mobile Endgeräte (Tablet, Smartphone) über die begleitende App hinaus wäre wünschenswert.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Preis-Leistungs-Verhältnis sowie die Möglichkeit, die Plattform eigenständig einzurichten und anzupassen.

June 2021

Nadine from Causales GmbH

Company Size: 2-10 employees

Industry: Management Consulting

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

June 2021

Großartivge Plattform für Digitale Kulturkongresse

Für die von uns veranstalteten Kongress war die Plattform ideal. Die Zusammenarbeit hat sehr gut funktioniert und die Anleitung zur Nutzung war sehr hilfreich. Die Plattform werden wir sowohl weiterempfehlen als auch für unsere Veranstaltungen weiterhin nutzen.

Pros

Die leichte und Nutzerfreundlich Bedieneroberfläche nicht nur für unsere Teilnehmer:innen sondern auch bereits in der Vorbereitung. Auch die Kommunikation mit Let's get digital war und ist auch weiterhin grandios. Wir freuen uns auch in diesem Jahr wieder auf eine gute Zusammenarbeit.

Cons

Viel kann ich nicht anmerken. Die Plattform hat genau unseren Bedürfnissen entsprochen. Allerdings wäre für uns ein etwas anderes Code/Teilnahme-System geholfen.

June 2021

Jorien from Arts en Organisatie

Company Size: 2-10 employees

Industry: Medical Practice

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

June 2021

"De Digitale Dokter: Zorg in een tijdperk van enen en nullen"

Na een uitgebreide vergelijking hebben we gekozen voor LGD vanwege het groot scala aan mogelijkheden, het prachtige layout en de gebruiksvriendelijkheid. We zijn erg blij met onze keuze en hebben er een ontzettend mooi congres van weten te maken.

Pros

Let's Get Digital heeft ons laten verassen hoe mooi je een online congres kan organiseren in plaats van fysiek. De software was makkelijk in gebruik en snel behapbaar.

Cons

Het heeft mijn erg veel tijd gekost om het online platform op te zetten. Hier moet echt rekening mee gehouden worden in je planning.

March 2021

netty from Mediation

Company Size: 2-10 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

2.0

March 2021

Let'sget digital

We liked the professionalism and follow up of the team. The scheduled meetings.

Pros

I liked the personalisation of the platform, the networking carousel, possibilities of interaction . Speakers Rooms are easy to access.

Cons

As administrator you don't find the information where you need it. A lot of details. It takes time to get onboard. You don't have a lot of possibilities to change the design according to the corporate charta and you need to have a graphic designer to do so.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Look and feel. User friendliness. Interactions.

Reasons for Switching to Let's Get Digital

value for money

May 2021

Rien from Thoas Projects

Verified Reviewer

Company Size: 2-10 employees

Industry: Marketing and Advertising

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Krachtig en duidelijk platform

Het is het perfecte digitale alternatief voor een live (B2B) conferenties. Maar ook voor een hybride evenement. Bij een volledig live evenement is de mobile app een plus voor de ervaring van bezoekers op evenementen en kan deze ook ingezet worden voor, tijdens en na het evenement.

Pros

Een makkelijke en complete opzet van evenementen. Voordeel van combinatie met mobile app. Sterke focus op het inhoudelijke en zonder afbreuk te doen aan de user experience.

Cons

Er zijn altijd wel wat verbeterpunten. Bij dit platform zit het dan vooral in de details bij doorgedreven gebruikt. Anderzijds kunnen opmerkingen doorgegeven worden en wordt er bij een volgende update wel goed rekening mee gehouden.

April 2021

Ross from American Association of Independent Music

Company Size: 2-10 employees

Industry: Music

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

April 2021

Robust conference platform with great networking features

Overall we really enjoy using Let's Get Digital for our conferences. We just completed our first event a few weeks back and we have another lined up in a few months. We're excited to dive a bit deeper into all of the features Let's Get Digital offers.

Pros

We really got a lot of value out of the networking carousel feature. It was great to 'bump' into seemingly random people for a brief period of time. In a world where in-person conferences are no longer the only option, having fun networking features like this makes the virtual experience more life-like. Also, the ability to schedule and meet one-on-one with attendees and speakers is great.

Cons

At times it was difficult to navigate the admin panel during set-up of our event and the process for developing a mobile app for the event was not as clearly defined as we would've liked it to be. There was a brief period during our first event in which the platform did not perform how it should, but their support team was swift in rectifying the situation.

June 2021

Yasmin from Van Oers Accountancy & Advies

Company Size: 201-500 employees

Industry: Financial Services

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Value for money

4.0

Customer support

3.0

Functionality

4.0

June 2021

Een verbindende factor in tijden dat je alleen digitaal contact kan hebben

Op het moment dat je met je medewerkers en/of klanten alleen digitaal samen mag en kan komen, biedt het platform een uitstekende uitvalbasis.

Pros

Het is eenvoudig om verschillende sessies naast elkaar plaats te laten vinden door de break-out rooms. Daarnaast volledig in eigen huisstijl te presenteren en eenvoudig in gebruik voor de deelnemers.

Cons

Deze software maakt het mogelijk om een kwalitatief goed digitaal evenement in elkaar te zetten. Maar je hebt daarnaast nog technische ondersteuning nodig van een andere partij om je evenement ook live te krijgen.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Fijne samenwerking, de aangeboden demo-sessies en de prijs.

May 2021

Corinna from EnBW Energie Baden Württemberg

Company Size: 10,000+ employees

Industry: Utilities

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

May 2021

Digital klappts auch :)

Trotz Pandemie die Möglichkeit 700 Kollegen einen Tag "gemeinsam" zu verbringen und ein Wir-Gefühl geschaffen.

Pros

Netzwerkkarussell, Design, Check in Videos etc., Chat Möglichkeit in allen Bereichen.

Cons

Stabilität der Funktion Break Out Rooms Bei eMail Versand aus der Software keine Anhänge z.B. pdf möglich.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Da LGD über keine maximal Teilnehmeranzahl verfügt und wir bei MS Teams etc. immer über die max. Personen gekommen sind, deshalb suche nach einer Alternative. Und wir gerne einem Start up die Chance geben wollten zu wachsen und sie dabei zu unterstützen.

May 2021

Sophie from Stiftung Bildung

Verified Reviewer

Company Size: 11-50 employees

Industry: Primary/Secondary Education

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

5.0

May 2021

Ansprechende Oberfläche und benutzerfreundliche Bedienung!

Das Team von Let's Get Digital ist super freundlich, antwortet schnell und hat Fragen total schnell beantwortet und Wünsche umgesetzt.

Pros

Let's Get Digital ist eine tolle Möglichkeit, um digitale Veranstaltungen für Teilnehmer*innen attraktiv zu gestalten. Viele verschiedene Funktionen ermöglichen das spontane und zufällige Kennenlernen von Teilnehmer*innen, die Plattform lässt sich customizen und somit dem eigenen CD anpassen.

Cons

Die Nutzung der Plattform ist leider nur über Google Chrome möglich, das stellt für manche Nutzer*innen eine Hürde dar.

May 2021

Marcella from ICC - International Association for Cereal Science and Technology

Company Size: 2-10 employees

Industry: Non-Profit Organization Management

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

May 2021

Einsatz bei einer wissenschaftlichen Konferenz

Insgesamt gut

Pros

Back-end Bearbeitung und switch in die Anwenderansicht war einfach. Übersichtlichkeit in der User-Ansicht war gut

Cons

Es ist leider nicht möglich, sich als ein anderer Konferenzteilnehmer/Sprecher einzuloggen, ohne ihn oder sie aus dem System zu schmeissen. Das war nötig zB zu prüfen ob die Präsentation im content library drinnen ist. Auch sollte es ein content library geben für admins, wo man zentral nachschauen kann. Poster und Company exhibition sollte im Aufbau unterscheidbar sein.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Chefin hat LGD gewählt

May 2021

Tina from HAWE Hydraulik SE, München

Company Size: 1,001-5,000 employees

Industry: Machinery

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Tolles Tool mit vielen Möglichkeiten

Tolles, junges & dynamisches Unternehmen. Freundliche Mitarbeiter und vor dem Event ein guter Support des Kundenservice.

Pros

Unser Event war mit der Software von EI ein voller Erfolg, die Teilnehmer waren begeistert. Es war im Backend einfach zu bedienen. Am besten finde ich die abwechselnden Möglichkeiten für die Teilnehmer, die das Tool bietet und dass dadurch Emotionen (auch virtuell) rüber gebracht werden können.

Cons

Support während der Veranstaltung war nicht optimal. Netzwerk-Karussell funktionierte nur bedingt. Es wurden während unserer Veranstaltung Aktualisierungen vorgenommen, die unser Programm komplett durcheinander gebracht haben. Versprochene Rückrufe durch den Kundenservice sind während unserer Veranstaltung leider nicht erfolgt. Da hätten wir uns einen besseren Service gewünscht.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Weil es meiner Meinung nach die beste & abwechslungsreichste Plattform bietet.

May 2021

Sander from Alkwin Kollege

Company Size: 1,001-5,000 employees

Industry: Primary/Secondary Education

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Value for money

3.0

Customer support

3.0

Functionality

4.0

May 2021

Een digitale open avond

Al met al was het een geslaagde avond waarin wij goed konden laten zien waarvoor onze school stond.

Pros

We hadden van deze software gebruik gemaakt voor onze open avond. De mogelijkheden om persoonlijke gesprekken te starten en te koppelen aan een ander platform voor de inschrijvingen hadden ons over gehaald. Daarnaast was het mogelijk om de video's van te voren op te nemen en deze precies op het juiste moment te laten starten wat ook veel werk op de avond zelf scheelde. Al met al een zeer nuttige tool.

Cons

Het gebruik van de chat is in zijn geheel aan of uit te zetten. Het zou fijn zijn om mensen te kunnen beperken tot het posten van berichten op een eenvoudige wijze. Nu moest ik personen verwijderen omdat ze de chat vol "spammen".

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Sloot beter aan op onze wensen.

May 2021

Leonie from AFAS Software

Company Size: 501-1,000 employees

Industry: Computer Software

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Tevreden!

Wij zijn tevreden over Let's Get Digital voor onze online evenementen waarbij we werken met verschillende deelsessies en een wat uitgebreider programma.

Pros

Makkelijk zelf in te richten, koppeling met onze eigen software voor de inschrijvingen, mogelijkheden voor een programma met deelsessies en de mogelijkheid om een livestream te tonen in de lobby

Cons

Vormgeving blijft enigszins beperkt en door de integraties van andere tools zijn ontwikkelmogelijkheden daarin ook beperkt.

May 2021

Andre from MediCongress GmbH

Company Size: 2-10 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Let's Get Digital für Online und Hybrid-Events macht Freude!

effiziente Software für unsere Online-Kongresse, alles da was gebraucht werden könnte

Pros

Einfach, intuitiv, logisch aufgebaut, sehr flexibel für Kundenwünsche, zuverlässig, Funktion des Lobby-Stream

Cons

Qualität von Samba für Videoübertragungen, fehlende Unterstützung für Tablet/iPad, Probleme der Benutzer beim Zugriff

Reasons for Choosing Let's Get Digital

sehr schnelle Umsetzung der Anforderungen möglich, flexibel, Preis, Support

May 2021

Emmanuelle from TU Kaiserslautern

Company Size: 501-1,000 employees

Industry: Research

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Tolles Tool für eine gefühlt analoge Veranstaltung

Let's Get Digital wurde von den Teilnehmern oft erwähnt und gelobt nach der Veranstaltung.

Pros

Es ist die Gesamtheit der vielen kleinen Features, die die Stärke des Tools ausmachen und dazu führen, dass die Teilnehmer sich über die gesamte Dauer der Veranstaltung begleitet fühlen: kurze intro-Videos beim betretten der Veranstaltung und der virtuellen Räumen, Lobby als zentralen Anlaufstelle, verschiedene Kommunikationsmöglichkeiten auf der Plattform. Durch die Speaker Test Suite können die Referenten flexibel proben und Administratoren konnten im Vorfeld der Veranstaltung ausreichend Wissen über die Plattform gewinnen.

Cons

Es war ein wenig aufwendig das Design (Farben der verschiedene Elementen und Schriften) zu konfigurieren.

May 2021

Abetare from Vogel Communications Group AG

Company Size: 11-50 employees

Industry: Marketing and Advertising

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

3.0

May 2021

Sehr simple Software grade auch für zeitlich begrenzte Planungszeit

Cooler holländischer Flair Coole Leute Sehr sympathisch Einfaches Tool

Pros

Einfachheit Coole Einführung Preis/Leistung stimmt

Cons

Den Support schneller erreichen zu können. Jeder Projektlead sollte eine eigene Nr. haben und so dass man ihn immer erreichen kann.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Messeveranstalter wollten mehr Geld bei einer digitalen Veranstaltung als bei einer physischen, das hat den Bogen gesprengt,

June 2021

Ingrid from Grutzeck-Software

Company Size: 2-10 employees

Industry: Computer Software

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

4.0

Functionality

4.0

June 2021

Tolle Plattform für Online-Events

Super Onlinetool wenn man keine Präsensveranstaltung durchführen darf.

Pros

Anwenderfreundlichkeit - schnelles Einarbeiten in die Anwendung. Das Karussell war super.

Cons

soweit ich das als Anwender beurteilen kann gab es keine Nachteile ...

July 2021

Steffie from GÉANT

Company Size: 51-200 employees

Industry: Non-Profit Organization Management

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

5.0

July 2021

Best online event platform out there

One of the best online event platform out there. Very user-friendly for both the administrators as well as for the participants. Very easy to navigate.

Pros

In the lobby you have the embedded video window which offers you many possibilities to connect to your participants.

Cons

There are some minor errors in the system, which they are about the improve. This mainly has to do with generating statistics.

June 2021

Willemijn from Bouwend Nederland

Company Size: 51-200 employees

Industry: Construction

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

June 2021

Fijne software voor een uniek evenement

Je geeft het gevoel live deel te nemen aan een evenement.

Pros

De netwerkcarroussel is een leuke tool, daarnaast kun je eenvoudig het platform naar wens configureren.

Cons

Je wordt enigzins beperkt in de mogelijkheden.

May 2021

Katharina from Kongress- und Kulturmanagement GmbH

Company Size: 11-50 employees

Industry: Events Services

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Sehr professionelles und vielseitiges Tool, dass sich sehr gut zum Networking eignet

Der wissenschaftliche Teil, also die Sitzungen, Poster und Vorträge laufen einwandfrei auf der Plattform und dazu kommen noch die tollen Networking Tools, die es ermöglichen auch digital ein Kongressfeeling zu erhalten. Für die Abbildung von mehrtägigen Kongressen und wissenschaftlichen Veranstaltungen ist es ein super Tool, da es die Vermittlung von Wissen und das gemeinsame Networking auf einzigartige Weise verbindet.

Pros

Die Netzwerktools sind grandios! Das System ist sehr ausgereift und man merkt die Erfahrung der Mitarbeiter und des Systems. Tolle ansprechende Graphik, die man je nach Projekt/Veranstaltung gestalten kann.

Cons

Es ist für den Teilnehmer/Referent erst einmal sehr viel und es braucht etwas um alle Funktionen durchgetestet zu haben.

June 2021

Diana from Housing Europe

Company Size: 2-10 employees

Industry: Civic & Social Organization

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

June 2021

Moving beyond Zoom

The team is very responsive and helpful

Pros

The platform gives a professional look to events and make guests feel more special, welcomed.

Cons

It can become tricky to use for some users, especially attendees/participants who have not had the chance to test

Reasons for Switching to Let's Get Digital

Let's get digital has more functionalities

May 2021

Ine from Vlaamse Stichting Verkeerskunde

Company Size: 51-200 employees

Industry: Non-Profit Organization Management

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Gebruiksvriendelijke tool voor online congressen

Heel vlotte samenwerking! Goede begeleiding in wekelijkse opvolg-meetings. Zeer snelle respons bij vragen. Correcte dienstverlening.

Pros

* Goede user-experience, zowel voor deelnemers als voor sprekers * Mooie vormgeving * Vlotte aanmaak * Veel netwerkmogelijkheden (Carrousel)

Cons

* Er zijn nog heel wat verbeterpunten om het nóg beter te maken. * Handleidingen zijn enkel in het Engels * Presentaties moesten in PDF * Te veel pop-up's * Links in chats niet aanklikbaar * Start van sessie onduidelijk: geen goed zicht op wanneer de deelnemers binnen zijn. * Pijlen om te scrollen in programma niet duidelijk * Wachtpagina/landingspagina amper aanpasbaar

Reasons for Choosing Let's Get Digital

De gebruikservaring, de prijs, de mogelijkheden, ...

May 2021

Linda from Itility BV

Company Size: 201-500 employees

Industry: Information Technology and Services

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

May 2021

Not just another Teams meeting: 1 omgeving, 1 event

We hebben ons jaarlijkse klanten event volledig remote kunnen organiseren, en de klant was erg blij met deze vorm. Alsof ze er echt bij waren.

Pros

- Alle bezoekers zijn in 1 tool te ontvangen - Persoonlijke ontvangst door stream of video's - Persoonlijke touch van- en naar verschillende programma onderdelen - Combinatie van presenteren, polls, chat, netwerken

Cons

- Wanneer je meerdere dry-runs wilt inplannen, vergt dit wat extra werk - Het connecten met je camera en audio verloopt iets minder soepel dan met Teams - Helpdesk werkte bij ons maar voor 1 persoon, en dat was vrij druk

Reasons for Choosing Let's Get Digital

- Alles onder 1 dak - Face to face contact - Gebruiksvriendelijk voor de klant zelf

July 2021

Betty from DQS GmbH

Company Size: 201-500 employees

Industry: Management Consulting

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

3.0

Customer support

5.0

Functionality

3.0

July 2021

... und das nächste Online-Event ist schon gebucht :-) ...

Eine Super Alternative für Live-Events, und das vermutlich auch noch nach der Pandemie. Abwechslungsreiche Plattform, leicht zu bedienen. Toller Support!

Pros

Grenzenlose Teilnehmerzahl; für die Teilnehmer entstand der Eindruck, sie wären live bei dem Event dabei; tolle Möglichkeit des Live-Streamings in der Lobby, des Speed-Datings und der Möglichkeit von parallelen Vorträgen; super Betreuung vom ersten Kontakt an bis zum Event und danach, vielen Dank vor allem an Jördis und Anastasia

Cons

Technische Einschränkungen bei einigen Teilnehmern (Tipp im im Evaluation-Gespräch für das kommende Event erhalten); momentan keine virtuellen Hintergründe bei den Referenten möglich

May 2021

Nora from Technische Hochschule Köln

Company Size: 1,001-5,000 employees

Industry: Higher Education

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

May 2021

Ich fand LDG ganz grossartig

Ich war rundum zufrieden

Pros

All in Plattform für technisch und admisitrativ vergleichseweise einfach umzusetzende Grossveranstaltungen wie Konferenzen.

Cons

Die Latenzen bei Samba Live, eine Alternative wäre wünschenswert. Unsere technischen Probleme drehten sich ausschliesslich darum.

Reasons for Choosing Let's Get Digital

Weil alle features, die wir haben wollten integriert sind : Video conferencing, Programm, (Life) Lobby, Chat Funktion, soziale Interaktionsmöglichkeiten mit anderen Teilnehmern, Raum für Poster Ausstellungen, statistische Erfassung

Displaying 1 - 50 of 82 reviews