All RouteLogic Reviews

1-25 of 37 Reviews

Sort by

Reviews are by default sorted by Recommended to software buyers, driven by our proprietary algorithm reflecting the depth and quality of the review, recency of experience, and other factors. As a neutral reviews platform, the star rating of the review is not considered in the "Recommended" ranking, and there is currently no voting mechanism that would allow site visitors to influence the ranking.

Robin

Wholesale, 11-50 employees

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Routelogic Gebo Gelato

Dat de routeoptimalisatie precies werkt zoals wij de routes graag zien. Klantvriendelijk, behulpzaam bedrijf. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke software.

PROS

Dat de routeoptimalisatie precies werkt zoals wij de routes graag zien.

CONS

Het verslepen van klanten kan alleen per 1 klant te gelijk, geen meerdere selectie mogelijk. Door het klikken op de routelijn op de map ontvouwt deze zich niet of wordt deze niet direct geopend in de rij van routes. We kunnen geen auto's toevoegen. (ivm ontheffingen of auto's met cruisecontrol) (niet elke auto is geschikt voor sommige ritten). Bij de lijst (rechts) van ingeklapte ritten is niet zichtbaar welke rit waarheen gaat. (kleur van de tekst of een bolletje die overeenkomt met de kleur van de route zou fijn zijn). Het uitprinten van routelijsten kan enkel door de route te downloaden. Er is geen afdrukoptie in het routescherm zelf.

Reasons for switching to RouteLogic

Routeoptimalisatie werkte omslachtig. Niet behulpzaam genoeg mbt oplossingen. Niet kunnen waarmaken van afspraken.

Vendor Response

Beste Robin, Bedankt voor je review en feedback.  We zullen een kleur toevoegen bij de ingeklapte voertuigen. Hopelijk is het dan een stuk duidelijker voor jullie. Dit zal deze maand nog in RouteLogic zitten. :) Wat betreft de routes printen, hier zal ik nog contact met je over opnemen. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. ^ Evert-Jan

Replied February 2024

Job

Building Materials, 2-10 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2023

RouteLogic is alles wat we zochten en meer

RouteLogic heeft voor ons de oplossing geboden om orders rechtstreeks in te schieten via WooCommerce, de route optimaal te bepalen aan de hand van de gekozen voertuigen en klanten te kunnen informeren via een track & trace link. Dit bespaart ons dagelijks ontzettend veel tijd en heeft flink bijgedragen aan het digitaliseren & professionaliseren van ons bedrijf!

PROS

- Route optimalisatie- Klanten informeren d.m.v. track & trace- Koppeling met CMS d.m.v. Zapier

CONS

Regelmatig komen er nog klanten bij een route die al is berekend en waarvan de notificaties al zijn verstuurd. Het zou top zijn om die extra klanten via een knopje nog hun track & trace door te kunnen sturen. De laatste maanden doen we dit handmatig door naar de desbetreffende opdracht te gaan, de tracking link te kopieren en deze dan te plakken in een handmatig mailtje in Outlook bijv.

Reasons for switching to RouteLogic

We gebruikten de gratis versie. Alles ging handmatig en was tijdrovend.

Jesse

Textiles, 11-50 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed July 2023

Review Wasserij-Best / Routelogic

Our overall experience with Route logic is outstanding and we look forward to continuing to work with Routelogic.

PROS

The things we liked the most about route logic, are the easy-to-use dashboard and the excellent costumer support.

CONS

There aren't any specific things we don't like, but there is always room for improvement. It's good to see that they are continuously improving and considering feedback.

Vendor Response

Bedankt voor je positieve review Jesse! We zijn blij te om horen dat jullie tevreden zijn met de functionaliteiten van RouteLogic.

Replied July 2023

Stijn

Events Services, 2-10 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed October 2023

Gebruik van RouteLogic resulteerd in een enorme tijdbesparing

PROS

Het gemak waarmee nu routes worden gemaakt is fantastisch. Door de hulp van het RouteLogic team is de software nu ook gekoppeld aan ons offertesysteem, waardoor het maken van een route echt een fluitje van een cent is geworden. Top service!

CONS

Het zou voor ons fijn zijn wanneer het mogelijk wordt om zelf te kunnen wisselen tussen welke auto een betreffende route gaat rijden.

Reason for choosing RouteLogic

De ondersteuning en bereikbaarheid van het RouteLogic team is vele malen beter.

Gabriël

Consumer Services, 1 employee

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Optimale routeoptimalisatie

Het pakket doet wat het moet doen. Alles is eenvoudig in te stellen.

PROS

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig en logisch van opzet

CONS

Ik kan geen minpunten bedenken. Het is gewoon goed.

Reason for choosing RouteLogic

De prijs is goed en je kan het in de gratis versie onbeperkt proberen.

Reasons for switching to RouteLogic

Te duur product en slechte ondersteuning. Medewerkers zijn niet bekwaam. Het pakket rammelt aan alle kanten.

Vendor Response

Beste Gabriël, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over RouteLogic. ^Evert-Jan

Replied February 2024

tygo

Furniture, 2-10 employees

Used weekly for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed August 2023

Makkelijk te gebruiken route plan systeem

PROS

Het makkelijk aanpassen van een bezorg route en het volgen van de chauffeur

CONS

Het onoverzichttelijke opdrachten scherm waar ook alle afgeronden opdrachten in staan

Reasons for switching to RouteLogic

Bij het vorige product moesten wij elke order handmatig invoeren en elke klant handmatig op ge hoogte brengen van de levering

Luutse

Retail, 51-200 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed May 2024

Gamechanger

Wij bezorgen planten en tuinmeubelen 2 tot 4 keer per week. Met dit soort artikelen moeten klanten thuis zijn en daar is Routelogic een perfecte aanvulling. Klanten krijgen een notificatie met de levertijd en zijn dus eindelijk als thuis als we aanrijden. De koffie staat nog net niet klaar. Ook is het super fijn dat je, naast de efficiëntste route, ook een minder efficiënte route kan maken en je altijd de route kan wijzigen. Het gebeurt regelmatig dat een klant verlaat is en onze afspraak niet gaat redden. Ik kan dan met een klik de route wijzigen, zonder dat de chauffeur voor een dichte deur staat.

PROS

Het pakket is gebruiksvriendelijk en super flexibel. Klanten zijn up-to-date en tevreden met de custom notificaties die we sturen.

CONS

Deze zijn in de loop der tijd allemaal opgepakt en aangepast door het super supportteam!

Reason for choosing RouteLogic

Routelogic kon gekoppeld worden via een API met onze webshop, waardoor klantgegevens automatisch ingelezen worden. Ook is Routelogic super gebruiksvriendelijk. Zowel voor de gebruiker als voor de klant.

Frank

Consumer Goods, 51-200 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed August 2023

Fijne tool voor het doen van klantvriendelijke bezorgingen

Wij gebruiken Routelogic nu ruim 2 jaar als onze tool voor het doen van bezorgingen. Er is veel ten goede veranderd in deze 2 jaar. Het pakket is echt een stuk beter geworden. Over het algemeen is het een zeer fijne tool voor het doen van klantvriendelijke bezorgingen. Medewerkers ervaren in het gebruik weinig tot geen problemen.

PROS

De klant wordt realtime op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd.De app voor chauffeurs is gelijk de routeplanner in de vrachtwagen.

CONS

Chauffeurs vergeten een bezorging nog wel eens af te melden, dat zorgt voor minder acurate bezorginformatie richting klant. Dit kan misschien beter (pushbericht afmelden bezorging als de bezorger weer gaat rijden bijvoorbeeld).

Reason for choosing RouteLogic

Op aanraden van een collega gekozen voor dit programma.

Maxime

Logistics and Supply Chain, 5,001-10,000 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed May 2024

Review Routelogic

PROS

Ik vond de communicatie met de app heel fijn. Dat de chauffeurs heel makkelijk de route kunnen volgen.

CONS

dat we alle terugkerende opdrachten apart moesten instellen.

Reason for choosing RouteLogic

het gebruiksgemak vonden we erg fijn en de kosten.

Glenn

Hospitality, 2-10 employees

Used monthly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed December 2023

Great customer service, easy to work with

PROS

Overall the application is very easy to use, with little steps you can create your routes.

CONS

Until now i can't find any thing that i don't like! it's a great app.

Vendor Response

Beste Glenn, Bedankt voor je positieve review :)

Replied February 2024

Remko

Retail, 2-10 employees

Used weekly for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed August 2023

Sommige dingen maaken het allemaal een stuk maakelijker!

Prima. Reageren meestal netjes en snel op vragen.Laatste keer contact gehad ivm zoek functie bij ingevoerde opdracht. Werkte niet helemaal lekker meer na update, probleem is gelijk aangepakt. Heb ook de ervaring dat als je met een idee / opmerking komt er serieus naar geluisterd en gekeken word of dit idd een goede toevoeging/aanpassing zou zijn en zo ja ook word toegepast. TOP!!

PROS

Klanten zijn makkelijk te informeren wanneer de levering gepland is. Ze kunnen zelf kijken of alles volgens planning verloopt. Klanten kunnen zelf het tijdstip van de levering zien, ook als er ergens vertraging is ontstaan. Scheelt een hoop gebel en ergernis. Als je een beetje serieus bezig bent ben je dit, bijna, verplicht naar je klanten toe. Wij gebruiken de API voor het invoeren van de adressen en verdere gegevens. Werkt allemaal prima een scheelt mega veel tijd en fouten die tijdens het handmatig ingeven toch insluipen.Omdat er altijd verbetering mogelijk is hebben wij niet op alle punten 5 sterren gegeven MAAR voor ons werkt het, zoals het nu werkt, ook al PERFECT.

CONS

Ik had geen ingevoerd maar dat was te kort ;-) hierbij nogmaals GEEN!

Reason for choosing RouteLogic

Gebruiksgemak en gewoon normaal contact vooraf zonder gedoe.

Marc

Package/Freight Delivery, 11-50 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed June 2023

Tuinplantenwinkel.nl

PROS

Route logic staat open voor feedback dat was voor ons erg belangrijk

CONS

Op dit moment onder vinden wij geen nadelen aan het systeem of werken met route logic en ze betrekken ons bij de verdere ontwikkeling dat vinden we erg belangrijk

Reasons for switching to RouteLogic

Het product waar we mee werkten was niet stabiel en er werd van alles beloofd wat niet waar gemaakt word.Tuinplantenwinkel staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en een unieke online klantervaring met een zeer lastig product daar is onze bezorgservice een groot onderdeel van als er dan de track en trace niet feilloos werkt dan kun je beter niets hebben gelukkig werkt het nu perfect en ontlast het onze klantenservice en geeft het de klant net dat laatste stukje controle en inzicht dat voelt voor veel klanten erg goed.

Vendor Response

Bedankt Marco voor je feedback!

Replied July 2023

Jolien

Medical Practice, 1,001-5,000 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed July 2023

Top product!

Het bespaart ons super veel tijd om routes te plannen. De verpleegkundige kan ook zeer makkelijk op de weg werken met de chauffeursapp. Iedereen is erg tevreden over het gebruik.

PROS

Routelogic is voor ons een wereld van verschil in het plannen van routes. Wij maken gebruik van de routeplanner om een verpleegkundige bij onze zwakste patiënten thuis bloed af te nemen voor hun consultatie in het ziekenhuis. Het programma is gemakkelijk om mee te werken en bespaart ons en de chauffeur een zee van tijd.

CONS

Het importeren van meerdere adressen via Excel leek ons een top functie maar in de praktijk vind ik deze veel te omslagtig. Momenteel vormt dit nog geen probleem maar in de toekomst als we meer vraag gaan hebbben zal dit toch een probleem kunnen vormen. Verder vond ik de prijs voor 1 voertuig een eerlijke prijs maar bij het toevoegen van voertuigen begint dit snel op te lopen.

Vendor Response

Bedankt Jolien voor je review! We hebben onlangs de excel import verbeterd, we vertellen je er graag meer over. Ook kan je een koppeling maken met onze API, we hebben veel standaard koppelingen en anders kunnen we je helpen om deze koppeling voor je in orde te maken. Fijn dat RouteLogic jullie zoveel tijd bespaard en dat iedereen tevreden is over het gebruik.

Replied July 2023

User Profile

Rick

Verified reviewer

Retail, 2-10 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed March 2023

Zeer blij met dit programma

PROS

Het scheelt een hoop gepuzzel en tijd met routes maken.

CONS

Het enige nadeel is dat de route niet direct doorgaat naar de volgende stop op het moment dat een stop is afgehandeld.

Vendor Response

Thanks a lot Rick for your review! We will take a look how we can make it even more easy to use and will take your cons in consideration for our next release.

Replied March 2023

Yordy

Wholesale, 2-10 employees

Used weekly for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

3

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed November 2023

Prima routeplan software waar we hopelijk nog lang gebruik van gaan maken.

Wij gebruiken Routlogic nog niet heel lang en is daarom ook nog niet volledig geintergreerd in het ons proces. Vooruitzichten zijn wel positief en zie deze applicatie zeker geschikt zijn voor ons bedrijf. Nette en vriendelijke support ook!

PROS

Implementatie gemak. Voor bedrijven die werken in seizoenen is het handig dat je per maand kan schakelen naar het aantal autos. Routes binnen 1 minuut kant en klaar.

CONS

Er is geen klannt "entiteit". Het zou voor ons wenselijke zijn als je klanten kan bewaren met al hun instellingen/variabelen. Gezien wij met vaste klanten werken en niet zozeer vanuit een "opdracht". En het is (nog) niet mogelijk om aan te geven op welke dagen/ en tijden in de week een klant gesloten is. Mobiele driver app nog in begin fase voor mijn gevoel.

Reason for choosing RouteLogic

Voornamelijk op de uitstraling van de website :)

thijs

Retail, 11-50 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

3

VALUE FOR MONEY

3

CUSTOMER SUPPORT

3

FUNCTIONALITY

3

Reviewed July 2023

Gebruikerservaring routelogic

Algemeen een goeie ervaring. Graag zien wij nog wel een verbetering van het inplannen van opdrachten in de routes.

PROS

Effectief softwarepakket voor routeplanning en optimalisatie.

CONS

Soms behoorlijk onoverzichtelijk met opdrachten en het inplannen van een opdracht in de routplanning.

Vendor Response

bedankt voor je review! We nemen contact met je op om te bespreken hoe we het je nog makkelijker kunnen maken en om te bespreken of we dit kunnen verbeteren.

Replied July 2023

Daniël

Retail, 11-50 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed January 2023

Gebruik van RouteLogic

PROS

De consument kan zien in welk tijdskader de chauffeurs arriveren. Daarnaast heb je direct een fysieke controle op de installatie van de apparaten door middel van foto's en een aftekenbewijs van de consument.

CONS

Wanneer je afwijkt van de route, en je bent geen beheerder, kan er niks "afgeleverd" worden binnen de app.

Vendor Response

Bedankt Daniël voor je eerlijke review! Fijn dat de voorspelde aankomsttijd klopt en dat de chauffeurs ook de APP gebruiken om te tekenen en foto's te maken. Daar worden jullie klanten blij van! Dank voor je tip om ook af te kunnen wijken van de meeste efficiënte route (soms is er iemand inderdaad niet thuis). Dit hebben we ook meteen toegevoegd in RouteLogic. Je kan nu gewoon door gaan met je route (waar dit eerst niet mogelijk was) en wel de overige bestellingen afleveren. Je kan dan op een later moment terug keren naar het overgeslagen adres of daarvoor een nieuwe afspraak inplannen. Heb je nog tips die voor jou het gebruik van RouteLogic nog makkelijker maken? Stuur ons dan gerust even een e-mail of bel ons. We denken graag mee!

Replied February 2023

vincent

Retail, 11-50 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

FUNCTIONALITY

<