All RoutiGo Reviews

1-15 of 15 Reviews

Sort by

Reviews are by default sorted by Recommended to software buyers, driven by our proprietary algorithm reflecting the depth and quality of the review, recency of experience, and other factors. As a neutral reviews platform, the star rating of the review is not considered in the "Recommended" ranking, and there is currently no voting mechanism that would allow site visitors to influence the ranking.

Laurens

Supermarkets, 1,001-5,000 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed February 2024

Goede software, goede implementatie

Goed, goede samenwerking, goede communicatie, bij eventuele problemen worden deze snel verholpen.

PROS

In mijn optiek is een sterk punt van RoutiGo dat de implementatie en manier van werken te begrijpen en te doen is voor relatief kleinere bedrijven tot grote.

CONS

In mijn opzicht is er weinig inzicht in het plan proces op zichzelf. Je kan tijdens het plannen niet live mee kijken met de planning. Daarnaast zou nog een mooi verbeter punt zijn als er meer documentatie is over de functionaliteiten die er bestaan

Vendor Response

Bedankt Laurens voor je review! Fijn dat je blij bent met de software en de implementatie.

Replied May 2024

Jay

Supermarkets, 51-200 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Essentiele software voor bezorgingen

Makkelijk in gebruik, hogere klant tevredenheid.

PROS

- De klant wordt duidelijk geïnformeerd over de status van de bezorging en het verwachte bezorgmoment. - Makkelijk in gebruik voor de bezorgers, zeker sinds je zelf kan kiezen welke navigatie app je gebruikt (zoals Google Maps of Waze). - Goed inzichtelijk waar de bezorger is en of hij voor of achter op schema loopt.

CONS

- Af en toe wanneer de bezorger achter loopt op schema wil de routering de orders, waarvan het levermoment in het verleden ligt, nog wel eens achteraan in de rit zetten (tijdens de rit).

Vendor Response

Bedankt voor de review Jay! Goed om te horen dat je tevreden bent en dat jullie klanttevredenheid door RoutiGo is verhoogd!

Replied February 2024

Bradley

Logistics and Supply Chain, 10,000+ employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

3

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

3

Reviewed May 2024

DHL Express

Op het moment redelijk stabiel waar vooral nieuwe koeriers van kunnen profiteren.

PROS

Routeplanning zonder routekennis, ideaal voor nieuwe koeriers

CONS

Het vaak vastlopen en constant herberekenen van de applicatie.

Vendor Response

Hi Bradley, bedankt voor je review. Goed om lezen dat het ideaal is voor jullie nieuwe koeriers! Dat de app bij jullie vaak herberekent is helaas een gevolg van jullie werkwijze, andere klanten hebben daar geen last van. Fijn om te zien dat jullie heel tevreden zijn met de gebruikersgemak en de klantenondersteuning.

Replied June 2024

Jeffrey

Retail, 51-200 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

RoutiGo voor nu de must have bezorging app

PROS

Je kan heel simpel de routes uit plannen en precies weten wanneer je bezorger terug is. Verder gebruik ik het ook om eigen adressen toe te voegen zodat de bezorger altijd weet waar die naartoe moet

CONS

Soms moet je lang wachten voordat die de route goed heeft geladen, maar dan moet ik wel nu echt een nadeel verzinnen

Vendor Response

Bedankt Jeffrey voor je 5 sterren review! Wij zijn heel blij om te lezen dat je zo positief bent. Je opmerking heb ik doorgezet naar het team.

Replied February 2024

Sammy

Transportation/Trucking/Railroad, 1,001-5,000 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed February 2024

Routigo review

PROS

De mogelijkheid om alle orders op de kaart te zien

CONS

Het is niet altijd even makkelijk de volgorde van een route te veranderen

Vendor Response

Hi Sammy, bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Ik heb je opmerking doorgegeven aan het team. 

Replied February 2024

Nick

Logistics and Supply Chain, 11-50 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Gebruiksvriendelijke en handige app.

PROS

Snelle en logische routes en daarnaast snelle reactie in de chat.

CONS

Realtime verkeersupdates zouden een mooie toevoeging zijn.

Vendor Response

Hi Nick, bedankt voor je 5-sterrenreview! Daar zijn we heel blij mee. En bedankt voor de tip!

Replied June 2024

Rob

Supermarkets, 51-200 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

gewoon ervaren

PROS

dat je inzicht en overzicht hebt wat je chauffeurs doen

CONS

soms traag in de verwerking van routes. klanten krijgen lang niet altijd de track&trace om ons te volgen.

Vendor Response

Bedankt voor je review Rob! Goed om te lezen dat je dankzij RoutiGo inzicht en overzicht hebt van wat je chauffeurs doen. We waarderen je feedback en ik heb je opmerkingen doorgegeven aan het team!

Replied February 2024

Joël

Supermarkets, 11-50 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed February 2024

Posistief, maar er mist een puntje op de i.

Positief, werkt goed. Geen grote problemen maar ik mis wat functionaleit en opties zoals eerder genoemd.

PROS

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het werkt gewoon, en ik ben tot heden geen bugs tegen gekomen.

CONS

Dat ik niet handmatig de route kan aanpassen. We werken met een kleinere bezorgbus die max 50km/h kan waardoor we sommige wegen niet kunnen nemen, maar routigo houdt daar geen rekening mee.

Vendor Response

Bedankt voor je review Joël! Fijn dat je positief bent over review. Ik heb je overige opmerkingen doorgegeven aan het team.

Replied February 2024

Evert-Jan

Wholesale, 2-10 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Goede service

Gewoon goede app. Alleen mobiele variant mag beter. Adres klopt niet altijd.

PROS

Klanten kunnen ons volgen en wij kunnen beter plannen

CONS

Soms verkeerde route indeling kunnen extra tijd besparen

Vendor Response

Heel erg bedankt voor je positieve review Evert-Jan! Goed om te lezen dat je beter plant sinds je RoutiGo gebruikt. Je feedback geef ik door aan het team.

Replied February 2024

Marnix

Retail, 11-50 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed February 2024

Goede app, gebruiksvriendelijk

Goede app, makkelijk mee te werken en te gebruiken

PROS

Kunt makkelijk werken, goed overzichtelijk en weet precies waar je moet zijn.

CONS

Soms worden de juiste adresnummers niet opgepakt door google maps

Vendor Response

Bedankt voor je positieve review Marnix! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Ik heb je opmerking doorgegeven aan het team. 

Replied February 2024

Thijs

Consumer Goods, 51-200 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Prima voor veel onderdelen.

Positief, vooral voor het overzicht is het een fijne tool.

PROS

Het overzicht dat je hebt met meerdere routes.

CONS

Het trage updaten en de gemakkelijkheid om het te omzeilen door je data uit te zetten.

Vendor Response

Hi Thijs, bedankt voor je review! Fijn dat je een goed overzicht hebt dankzij RoutiGo.

Replied February 2024

Daan

Logistics and Supply Chain, 10,000+ employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

CUSTOMER SUPPORT

3

FUNCTIONALITY

4

Reviewed June 2024

Routigo DHL Express

Het is een erg fijne tool voor koeriers. Zelden problemen en snelle support.

PROS

Makkelijk in gebruik. Een erg handige tool voor koeriers om hun route te plannen en stops bij te houden.

CONS

In de nieuwe versie die we nu gebruiken zijn voor ons wat verbeterpunten. Zo blijven stops na afhandeling op de kaart staan en is het toevoegen van adressen in de scanner niet meer mogelijk.

Vendor Response

Hi Daan, bedankt voor je review! Fijn dat jullie koeriers er zo blij mee zijn en dat jullie tevreden zijn over het support!

Replied June 2024

yassine

Transportation/Trucking/Railroad, 5,001-10,000 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

3

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed February 2024

dhl sameday

heel goed, de mensen antwoorden altijd direct.

PROS

dat het de routes zelf maakt en optimaliseert, kan alleen soms beter. maar ook dat je alles kunt volgen van barcodes tot waar de chauffeurs zitten

CONS

het werkt soms wel heel traag bij het plannen, en maakt soms ook wel heel onlogische routes die je dan zelf moet aanpassen

Vendor Response

Bedankt voor je review Yassine. Goed om te lezen dat je RoutiGo makkelijk in gebruikt vindt en heel tevreden bent met onze customer service. Ik heb je feedback doorgezet naar ons collega's! 

Replied February 2024

Delano

Supermarkets, 11-50 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed February 2024

Routigo Beoordeling

Prima programma. het is betrouwbaar. 99 van de 100 keer doet hij het.

PROS

Hij bedenkt een snelle route naar alle klanten

CONS

Soms klopt het adres niet helemaal. dan wordt je bijvoorbeeld naar de buren of een straat er naast gestuurd.

Vendor Response

Heel erg bedankt voor je positieve review Delano! Bedankt voor je feedback, dit heb ik doorgezet naar het team.

Replied February 2024

Henk-Jan

Farming, 2-10 employees

Used weekly for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed February 2024

Al jaren tevreden met Routigo!

PROS

Snelle installatie, maatwerk ingericht op ons bedrijf.

CONS

Een aantal verbeteringen die standaard zijn doorgevoerd voor standaard bezorgingen zijn voor ons net niet anders. (wij bezorgen geen standaard pakketen)

Reason for choosing RoutiGo

simpeler te plannen, andere was meer voor lading van vrachtwagens.

Vendor Response

Bedankt voor je 5-sterren review Henk-Jan! Goed om te horen dat je al jaren tevreden bent.

Replied February 2024

Showing 1 - 15 of 15 Reviews