InviteDesk

RATING:

4.7

(11)

About InviteDesk

InviteDesk is an event management solution designed to help businesses handle registrations, marketing campaigns, tickets, targeted emails and more to plan, host and organize events. Administrators can track resource utilization metrics, attendee and invitee lists and customers' event history from within a unified platform. Using InviteDesk, organizations can scan attendees' tickets, send personalized emails to targeted audiences and delete specific registrations according to requirements. Managers can create custom websites, view follow-up requests and define guest quotas for corporate events. Additionally, businesses can set up communication and marketing flows, from event reminders or confirmations to thank you emails. InviteDesk integrates with various third-party...

InviteDesk Pricing

Contact InviteDesk for pricing details.

Starting price: 

€200.00 per month

Free trial: 

Not Available

Free version: 

Not Available

InviteDesk insights
Slide 1 of 2

InviteDesk Reviews

Overall Rating

4.7

Ratings Breakdown

Secondary Ratings

Ease-of-use

4.5

Customer Support

5

Value for money

4.5

Functionality

4.5

Most Helpful Reviews for InviteDesk

1 - 5 of 11 Reviews

Anonymous

51-200 employees

Used less than 6 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed March 2021

Incredible software for successful communication with clients

PROS

Helps to organize and analyze different types of customer events, increases customer engagement.

CONS

I have only positive impressions and feedback.

Hélène

Automotive, 1,001-5,000 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2021

Eindelijk de juiste invitatietool gevonden

Een zeer aangename samenwerking, waar de noden van de klant centraal staan en waar ook de begeleiding en klantenservice centraal staan. Een partner die heel reactief is en die naar je luistert en altijd klaar is om samen met jou na te denken. We hebben nog geen negatieve ervaringen gehad met het platform. En sinds dat we het gebruiken zijn er al heel wat features bijgekomen. Ze staan niet stil en blijven nadenken om hun platform nog efficiënter te maken.

PROS

Wij waren al heel lang op zoek naar de juiste invitatietool, maar hadden die tot nu toe nog niet gevonden. Gelukkig heeft InviteDesk ons pad gekruist. In hun tool kan je zelfstandig werken en je eigen event opmaken maar je krijgt ook de nodige ondersteuning wanneer je vast zit. De tool is zeer intuïtief en zeer gemakkelijk te gebruiken. InviteDesk heeft echt aan alles gedacht, zelf de kleinste details die je leven en dat van onze Event Managers veel makkelijker maakt. Ze zijn super reactief en geen enkele vraag is teveel voor hen.

CONS

Elke sector is zeer verschillend en maakt dat iedere sector andere noden heeft. Aangezien het een SAAS platform is en dat wanneer ze iets voor jou veranderen er ook een meerwaarde moet inzitten voor hun andere klanten zal de aanpassing niet altijd gebeuren. Dit zie ik niet echt als minpunt, maar kan ons soms blokkeren voor sommige van onze projecten. Ik moet er wel bij zeggen, dat InviteDesk altijd klaar staat om te luisteren en om te analyseren of dit geïmplementeerd kan worden of niet. Altijd een zeer duidelijke en eerlijke communicatie gehad met hen op dat vlak.

Reason for choosing InviteDesk

InviteDesk is een tool die we zelfstandig kunnen gebruiken, die eigenlijk bijna alle features heeft die we nodig hebben en die ook zeer interessant is door zijn package formule (licentie prijs). Ze denken ook samen met ons na om te tool altijd te laten evolueren om zo de noden van onze klanten te kunnen coveren.

Reasons for switching to InviteDesk

Dit was een NL bedrijf, die zeer rigide werkte en niet proactief of reactief was op aanvragen die wij snel moesten behandelen. We waren ook volledig afhankelijk van hen en konden niets zelf aanpassen in het systeem. In onze sector is dat niet altijd eenvoudig, want sommige dingen moeten nu eenmaal snel gaan. Ze waren ook aan de prijzige kant maar we kregen er niet altijd een even qualitative service voor in de plaats. Er was ook een grote turn-over wat het niet makkelijk maakte om automatisme te creeëren.

Vendor Response

Dear Hélène, Thank you for your feedback. It means a lot to us. Customer feedback helps us getting better day after day. Thanks! Best regards The InviteDesk Team

Replied September 2021

Emma

Human Resources, 201-500 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2020

Eenvoudige tool die marketing en sales samenbrengt

Invitedesk was voor ons de oplossing voor het over- en weer mailen tussen marketing en sales met verschillende excellijsten. Dankzij deze tool loopt uitnodigen vlotter en kunnen we ook achteraf beter nagaan wie er wel en niet aanwezig was. De aanleiding voor ons was een partnership met een voetbalclub. Voordien hadden we slechts 5tal grote klantenevents op jaarbasis. Tijdens het voetbalseizoen hebben we nu iedere 2 weken een event. Daarnaast hebben we in 2019 het aantal klantenevents opgetrokken. Dankzij Invitedesk kan je dan een beter overzicht bewaren. De service is zeer goed bij invite desk. Als we iets niet vinden in het platform, krijgen we dezelfde dag nog hulp. Ook denkt invite desk mee met z'n gebruikers en voeren ze updates door die gevraagd werden door klanten. Zo zijn we heel blij met een geïntegreerde survey-oplossing.

PROS

Gebruiksgemak: zelfs iemand die niet zo digitaal is, kan er eenvoudig mee werken dmv icoontjes. Dit is handig voor sales-collega's die enkel betrokken zijn bij het uitnodigen van mensen. Ze begrijpen het proces van invite desk heel snel en weten aan de hand van kleurencodes of hun gasten geaccepteerd hebben of niet. Allesomvattend: er wordt aan alles gedacht van uitnodigen tot pre-event mailtjes tot bedankingsmail. Zaken die wij vroeger niet verstuurden bij het organiseren van een event, worden in invitedesk gesuggereerd en staan bij wijze van spreken klaar om verzonden te worden. Verschillende users: iedereen kan op het moment dat hij/zij dat wil de gastenlijst bekijken, geen nood meer om de meest up to date excel op te vragen bij Marketing-collega's die misschien net in vergadering zitten of een dagje verlof hebben. Iedereen is altijd up to date. Mooi design en duidelijke layout zijn ook een pluspunt.

CONS

Alles is inbegrepen wat het overweldigend kan maken voor beginners. Je vergeet soms een stap in het begin. Aandacht erbij houden is nodig, zeker bij de eerste keer een event aanmaken. Nadien kan je natuurlijk datzelfde event kopiëren.

Vendor Response

Hello Emma, Thank you very much for taking the time to write such an extensive review. Much appreciated! Best regards Mark

Replied September 2020

Tamara

Construction, 201-500 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2020

De perfecte tool voor het opvolgen van events

We zijn ook zeer enthousiast over de service die InviteDesk ons biedt. De software wordt voortdurend verbeterd en er wordt ook rekening gehouden met de input die wij als gebruiker geven.

PROS

Invite desk is makkelijk te implementeren en zeer gebruiksvriendelijk. Ook de app die je hiervoor kan installeren maakt het mogelijk om op elk moment de eventadminstratie op te volgen. De kostprijs is ook heel correct en er worden geen extra's aangerekend voor extra service of aanpassingen. Mooie look & feel!

CONS

We hebben tot hiertoe geen negatieve ervaring gehad.

Vendor Response

Hello Tamara, Thank you for taking the time to submit your review. Much appreciated! And thank you for your valuable input so InviteDesk keeps on evolving based upon user feedback.

Replied September 2020

Pieter

Textiles, 51-200 employees

Used less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed December 2020

Onmisbare tool voor, tijdens & na een event met realtime opvolging tijdens het event.

Na een jaar met enkele launch events & het automatisch sturen van beurstickets werd snel duidelijk dat we een automatisatietool nodig hadden om dit sneller, efficiënter en vooral ook professioneler aan te pakken. Invitedesk geeft ons tijdens de uitnodigingsfase een vlot overzicht en verdeling van tickets door sales met opvolging door marketing, realtime status tijdens het event en een geautomatiseerde communicatie.

PROS

Automatisatie van het communicatieproces zorgt voor professionaliteit & een enorme tijdsbesparing. Realtime opvolging van je aanwezigen (of afwezigen) tijdens het event, gedaan met excel lijsten :-) Eenvoudige samenwerking tussen marketing & sales bij ticketverdeling, opvolging voor sales managers & marketing, ...

CONS

Lay-out mogelijkheden zou uitgebreider mogen.

Vendor Response

Dag Pieter, Het doet ons plezier te horen dat InviteDesk jullie het leven makkelijker maakt. Excel is een goede tool voor veel dingen, maar om events te managen niet ideaal ;-). Bedankt voor je review. Much appreciated! Mark

Replied December 2020