All InviteDesk Reviews

1-11 of 11 Reviews

Sort by

Reviews are by default sorted by Recommended to software buyers, driven by our proprietary algorithm reflecting the depth and quality of the review, recency of experience, and other factors. As a neutral reviews platform, the star rating of the review is not considered in the "Recommended" ranking, and there is currently no voting mechanism that would allow site visitors to influence the ranking.

Anonymous

51-200 employees

Used less than 6 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed March 2021

Incredible software for successful communication with clients

PROS

Helps to organize and analyze different types of customer events, increases customer engagement.

CONS

I have only positive impressions and feedback.

Hélène

Automotive, 1,001-5,000 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2021

Eindelijk de juiste invitatietool gevonden

Een zeer aangename samenwerking, waar de noden van de klant centraal staan en waar ook de begeleiding en klantenservice centraal staan. Een partner die heel reactief is en die naar je luistert en altijd klaar is om samen met jou na te denken. We hebben nog geen negatieve ervaringen gehad met het platform. En sinds dat we het gebruiken zijn er al heel wat features bijgekomen. Ze staan niet stil en blijven nadenken om hun platform nog efficiënter te maken.

PROS

Wij waren al heel lang op zoek naar de juiste invitatietool, maar hadden die tot nu toe nog niet gevonden. Gelukkig heeft InviteDesk ons pad gekruist. In hun tool kan je zelfstandig werken en je eigen event opmaken maar je krijgt ook de nodige ondersteuning wanneer je vast zit. De tool is zeer intuïtief en zeer gemakkelijk te gebruiken. InviteDesk heeft echt aan alles gedacht, zelf de kleinste details die je leven en dat van onze Event Managers veel makkelijker maakt. Ze zijn super reactief en geen enkele vraag is teveel voor hen.

CONS

Elke sector is zeer verschillend en maakt dat iedere sector andere noden heeft. Aangezien het een SAAS platform is en dat wanneer ze iets voor jou veranderen er ook een meerwaarde moet inzitten voor hun andere klanten zal de aanpassing niet altijd gebeuren. Dit zie ik niet echt als minpunt, maar kan ons soms blokkeren voor sommige van onze projecten. Ik moet er wel bij zeggen, dat InviteDesk altijd klaar staat om te luisteren en om te analyseren of dit geïmplementeerd kan worden of niet. Altijd een zeer duidelijke en eerlijke communicatie gehad met hen op dat vlak.

Reason for choosing InviteDesk

InviteDesk is een tool die we zelfstandig kunnen gebruiken, die eigenlijk bijna alle features heeft die we nodig hebben en die ook zeer interessant is door zijn package formule (licentie prijs). Ze denken ook samen met ons na om te tool altijd te laten evolueren om zo de noden van onze klanten te kunnen coveren.

Reasons for switching to InviteDesk

Dit was een NL bedrijf, die zeer rigide werkte en niet proactief of reactief was op aanvragen die wij snel moesten behandelen. We waren ook volledig afhankelijk van hen en konden niets zelf aanpassen in het systeem. In onze sector is dat niet altijd eenvoudig, want sommige dingen moeten nu eenmaal snel gaan. Ze waren ook aan de prijzige kant maar we kregen er niet altijd een even qualitative service voor in de plaats. Er was ook een grote turn-over wat het niet makkelijk maakte om automatisme te creeëren.

Vendor Response

Dear Hélène, Thank you for your feedback. It means a lot to us. Customer feedback helps us getting better day after day. Thanks! Best regards The InviteDesk Team

Replied September 2021

Emma

Human Resources, 201-500 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2020

Eenvoudige tool die marketing en sales samenbrengt

Invitedesk was voor ons de oplossing voor het over- en weer mailen tussen marketing en sales met verschillende excellijsten. Dankzij deze tool loopt uitnodigen vlotter en kunnen we ook achteraf beter nagaan wie er wel en niet aanwezig was. De aanleiding voor ons was een partnership met een voetbalclub. Voordien hadden we slechts 5tal grote klantenevents op jaarbasis. Tijdens het voetbalseizoen hebben we nu iedere 2 weken een event. Daarnaast hebben we in 2019 het aantal klantenevents opgetrokken. Dankzij Invitedesk kan je dan een beter overzicht bewaren. De service is zeer goed bij invite desk. Als we iets niet vinden in het platform, krijgen we dezelfde dag nog hulp. Ook denkt invite desk mee met z'n gebruikers en voeren ze updates door die gevraagd werden door klanten. Zo zijn we heel blij met een geïntegreerde survey-oplossing.

PROS

Gebruiksgemak: zelfs iemand die niet zo digitaal is, kan er eenvoudig mee werken dmv icoontjes. Dit is handig voor sales-collega's die enkel betrokken zijn bij het uitnodigen van mensen. Ze begrijpen het proces van invite desk heel snel en weten aan de hand van kleurencodes of hun gasten geaccepteerd hebben of niet. Allesomvattend: er wordt aan alles gedacht van uitnodigen tot pre-event mailtjes tot bedankingsmail. Zaken die wij vroeger niet verstuurden bij het organiseren van een event, worden in invitedesk gesuggereerd en staan bij wijze van spreken klaar om verzonden te worden. Verschillende users: iedereen kan op het moment dat hij/zij dat wil de gastenlijst bekijken, geen nood meer om de meest up to date excel op te vragen bij Marketing-collega's die misschien net in vergadering zitten of een dagje verlof hebben. Iedereen is altijd up to date. Mooi design en duidelijke layout zijn ook een pluspunt.

CONS

Alles is inbegrepen wat het overweldigend kan maken voor beginners. Je vergeet soms een stap in het begin. Aandacht erbij houden is nodig, zeker bij de eerste keer een event aanmaken. Nadien kan je natuurlijk datzelfde event kopiëren.

Vendor Response

Hello Emma, Thank you very much for taking the time to write such an extensive review. Much appreciated! Best regards Mark

Replied September 2020

Tamara

Construction, 201-500 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2020

De perfecte tool voor het opvolgen van events

We zijn ook zeer enthousiast over de service die InviteDesk ons biedt. De software wordt voortdurend verbeterd en er wordt ook rekening gehouden met de input die wij als gebruiker geven.

PROS

Invite desk is makkelijk te implementeren en zeer gebruiksvriendelijk. Ook de app die je hiervoor kan installeren maakt het mogelijk om op elk moment de eventadminstratie op te volgen. De kostprijs is ook heel correct en er worden geen extra's aangerekend voor extra service of aanpassingen. Mooie look & feel!

CONS

We hebben tot hiertoe geen negatieve ervaring gehad.

Vendor Response

Hello Tamara, Thank you for taking the time to submit your review. Much appreciated! And thank you for your valuable input so InviteDesk keeps on evolving based upon user feedback.

Replied September 2020

Pieter

Textiles, 51-200 employees

Used less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed December 2020

Onmisbare tool voor, tijdens & na een event met realtime opvolging tijdens het event.

Na een jaar met enkele launch events & het automatisch sturen van beurstickets werd snel duidelijk dat we een automatisatietool nodig hadden om dit sneller, efficiënter en vooral ook professioneler aan te pakken. Invitedesk geeft ons tijdens de uitnodigingsfase een vlot overzicht en verdeling van tickets door sales met opvolging door marketing, realtime status tijdens het event en een geautomatiseerde communicatie.

PROS

Automatisatie van het communicatieproces zorgt voor professionaliteit & een enorme tijdsbesparing. Realtime opvolging van je aanwezigen (of afwezigen) tijdens het event, gedaan met excel lijsten :-) Eenvoudige samenwerking tussen marketing & sales bij ticketverdeling, opvolging voor sales managers & marketing, ...

CONS

Lay-out mogelijkheden zou uitgebreider mogen.

Vendor Response

Dag Pieter, Het doet ons plezier te horen dat InviteDesk jullie het leven makkelijker maakt. Excel is een goede tool voor veel dingen, maar om events te managen niet ideaal ;-). Bedankt voor je review. Much appreciated! Mark

Replied December 2020

Winde

Human Resources, 1,001-5,000 employees

Used monthly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed December 2020

Review ITZU

Zeer tevreden, Invitedesk is een gebruiksvriendelijke tool die onze marketing afdeling ontzorgt. De ondersteuning en support vanuit Invitedesk is zeer professioneel en altijd enorm snel.

PROS

Eens je event/Webinar opgemaakt en gepubliceerd loopt alles automatisch (uitnodigingen/reminders/bedankmails/...) Duidelijk overzicht van aantal inschrijvingen/afmeldingen/niet gereageerd/..

CONS

After-event: opvolging, evaluatieformulieren,...

Vendor Response

Dag Winde, hartelijk dank voor je review. Erg fijn positieve feedback te lezen en te horen dat InviteDesk jullie ontzorgt en dat de service wordt geapprecieerd - we zetten hier dan ook erg op in ;-) Wat betreft de after-event follow up geef ik je graag nog mee dat in 2020 de survey module is gelanceerd om ook na het event gestructureerd feedback te verzamelen en is de mailing module verder uitgebreid om na het event targeted te kunnen opvolgen. In 2021 lanceren we onze eigen webinar module waarmee je zowel je webinars in je eigen branding kan hosten en ook live polls kan houden. Moest je vragen hebben over een van deze zaken of verdere suggesties hebben, laat ons zeker iets weten via je vaste InviteDesk contacten. Dankzij onze klanten blijven we steeds evolueren. Nogmaal bedankt voor je review! Met vriendelijke groeten Mark

Replied December 2020

MURIEL

Automotive, 201-500 employees

Used weekly for more than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2020

Mening

PROS

Gemakkelijk om te gebruiken. Algemeen gebruik is goed gedacht geweest : voor, gedurende en na het event.

CONS

GDPR goed bekijken en laten aapassen als het nodig is.

Reason for choosing InviteDesk

Rapport kwaliteit/prijzen

Vendor Response

Hello Muriel, Thank you for taking the time to share your experience using InviteDesk. Glad to hear you enjoy the ease of use and that InviteDesk supports your process. Good point about GDPR - we even offer some additional opt-in possibilities since our last release. ;-) As always, do not hesitate to reach out to us should you have any questions or suggestions. Thank you! Mark

Replied September 2020

Anna

Wholesale, 501-1,000 employees

Used weekly for less than 12 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed January 2021

Super tool voor de opvolging van events

PROS

Heel gemakkelijke tool die iedereen binnen het bedrijf de mogelijkheid geeft om events & inschrijvingen op te volgen. De templates, standaard teksten voor mails etc zijn heel handig in gebruik en besparen veel tijd bij het aanmaken van evenementen. Het contact met InviteDesk loopt ook super vlot, bij vragen zijn ze direct bereikbaar en zoeken ze snel voor een oplossing in geval van een probleem

CONS

Ik heb nog geen grote nadelen ondervonden in de software, enkel de filterfunctie mag uitgebreider

Vendor Response

Hallo Anna, Hartelijk dank voor je review. We waarderen dit zeer. Erg fijn te lezen dat we je tijd besparen en je tevreden bent van de service. Nogmaals bedankt voor je feedback! Vriendelijke groeten Mark

Replied January 2021

User Profile

Nils

Verified reviewer

Music, 51-200 employees

Used monthly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

3

Reviewed September 2020

Gebruiksvriendelijke invite-tool

PROS

- intuïtief in gebruik - uitnodigingen en timing zijn makkelijk uit te werken - ontwikkelaars denken goed mee bij issues - meer en meer functionaliteiten op basis van feedback - stond tot voor kort nog in de kinderschoenen

CONS

- af en toe rigide in functies - meer opties voor lay-outen voorzien

Vendor Response

Dear Nils, Thank you for taking the time for reviewing InviteDesk. Glad to read that our ongoing product enhancements make us better every day. We recently released new layout options and have some more on the roadmap. So in case you would not have heard about them please get in touch with your InviteDesk contacts. Your customer feedback means a lot to us. Thanks again Mark

Replied September 2020

Christian

Financial Services, 51-200 employees

Used monthly for less than 12 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed June 2022

Eventsoftware - easy implementation

We are organizing all external company events with Invitedesk, its easy to implement and use and has all key functionalities needed during an event organization.

PROS

easy setup, app solution for internal users works great, ticketing system with ticket holders, german version works well, implementation and support is great,

CONS

We had a few minor functionalties (like how to add academic titels in the email invitiation template) that are already on th development roadmap and for now to be resolved with workarounds.

Vendor Response

Dear Christian, Thank you so much for your review. We are happy to keep on growing thanks to customer input. Best regards InviteDesk

Replied June 2022

Mieke

Facilities Services, 5,001-10,000 employees

Used monthly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed September 2020

Gebruiksvriendelijke tool voor eenvoudige en snelle opvolging

PROS

- gecentraliseerde lijsten (gastenlijst, aanwezigen, annulaties, enz.) - gestroomlijnde en tijdige communicatie naar gasten - professionele uitstraling - eenvoudige en snelle opvolging, zowel voor sales als marketing - snelle service bij vragen of problemen - continue optimalisaties en productupdates - CRM integratie mogelijk voor up-to-date database (wij gebruiken dit voorlopig nog niet)

CONS

Voorlopig nog geen nadelen van de software ontdekt.

Vendor Response

Dear Mieke, Thank you for taking the time to share your experience. Much appreciated! best regards Mark

Replied September 2020

Showing 1 - 11 of 11 Reviews