User Reviews Overview

Ratings Breakdown

5 stars

(6)

6

4 stars

(8)

8

3 stars

(0)

0

2 stars

(0)

0

1 stars

(0)

0

Feature Ratings

Ease-of-use

4.5 / 5

Value for Money

4.5 / 5

Customer Support

4.5 / 5

Functionality

4.5 / 5

Browse Horeko Reviews

Filter by:

Sort by:
 

Showing -49 - -36 of 14 results

December 2021

Wouter from Havana Den Haag

Company Size: 51-200 employees

Industry: Hospitality

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

December 2021

Het verdient zichzelf terug

Pros

Gebruiksgemak, inzichtelijk maken van kosten en prijzen

Cons

De kosten van het systeem zijn niet laag.

Response from Horeko

Replied December 2021

Bedankt! ^Sjoerd

October 2020

Hans from SONNERIE

Company Size: 11-50 employees

Industry: Hospitality

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

October 2020

La Sonnerie

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Pros

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Cons

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Reasons for Choosing Horeko

nvt

Response from Horeko

Replied October 2020

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

July 2021

Björn from Moeke Nijkerk

Company Size: 11-50 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Customer support

4.0

Functionality

5.0

July 2021

Horeko review

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Pros

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Cons

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Response from Horeko

Replied August 2021

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

September 2021

Daan from Van der Valk

Company Size: 51-200 employees

Industry: Hospitality

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Functionality

5.0

September 2021

Fijn en gemakkelijk systeem

Pros

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Cons

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Response from Horeko

Replied December 2021

Bedankt Daan! Ik neem even contact met je op over het toetsenbord. ^Sjoerd

March 2020

Twan from HRG t Voorhuys

Company Size: 51-200 employees

Industry: Hospitality

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

March 2020

New hospitality standard

good

Pros

The easy use for the employees. And the easy implementation

Cons

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Response from Horeko

Replied March 2020

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

March 2021

Guillem from Jack's BBQ Shack

Company Size: 2-10 employees

Industry: Hospitality

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

March 2021

Valuable addition to any business.

Pros

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Cons

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Response from Horeko

Replied April 2021

Thanks! Awesome review.

October 2020

Oby from Mareveld eetcafe

Company Size: 11-50 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

October 2020

Horeko

Pros

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Cons

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Response from Horeko

Replied October 2020

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

November 2021

Soraya from Bistro de Heerlijckheid

Company Size: 11-50 employees

Industry: Restaurants

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

4.0

Functionality

4.0

November 2021

Fijn programma

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen viel erg in de smaak. Het is een fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet al te moeielijk.

Pros

Het is makkelijk in gebruik, het overzicht in personeelsbeschikbaarheid is duidelijk en het rooster kan je snel en gemakkelijk maken.

Cons

Wij kunnen helaas het programma niet koppelen met onze kassa maar dit is een klein nadeel.

Response from Horeko

Replied December 2021

Hoi Soraya, bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd welke kassa leverancier je hebt. We koppelen met een groot aantal kassa leveranciers in de Benelux. ^Sjoerd

August 2020

Huub from Dinoland Zwolle

Company Size: 51-200 employees

Industry: Recreational Facilities and Services

Time Used: More than 2 years

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Functionality

4.0

August 2020

Fijne software

Pros

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Cons

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Response from Horeko

Replied October 2020

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

July 2021

Arjanne from Leerhotel Het Klooster

Company Size: 51-200 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

4.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

4.0

July 2021

Super handig!

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Pros

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Cons

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Response from Horeko

Replied July 2021

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

October 2020

Carlo from D'n Hut Bv

Company Size: 11-50 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

3.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

3.0

October 2020

Horeko horeca planner

Snelle en nette begeleiding

Pros

Gebruiksvriendelijk makkelijk te volgen voor de medewerkers

Cons

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Reasons for Choosing Horeko

Via via aanbevolen

Reasons for Switching to Horeko

Systeem is veel te ingewikkeld

Response from Horeko

Replied October 2020

Great review! Thanks :-)

July 2021

Nicole from ABC Velp

Company Size: 201-500 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

July 2021

Top app!

Pros

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Cons

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Response from Horeko

Replied July 2021

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

July 2021

Sabrina from Leerhotel Het Klooster

Company Size: 11-50 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Functionality

5.0

July 2021

Fijn systeem

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Pros

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Cons

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Response from Horeko

Replied July 2021

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

October 2020

Jan from T’ Havengat volendam

Company Size: 51-200 employees

Industry: Hospitality

Time Used: Less than 6 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

4.0

Customer support

4.0

Functionality

5.0

October 2020

Minder werkuren

Pros

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Cons

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Response from Horeko

Replied October 2020

Great review! Thanks! ^Sjoerd