All Fabreasy PDF Creator Reviews

1-25 of 37 Reviews

Sort by

Reviews are by default sorted by Recommended to software buyers, driven by our proprietary algorithm reflecting the depth and quality of the review, recency of experience, and other factors. As a neutral reviews platform, the star rating of the review is not considered in the "Recommended" ranking, and there is currently no voting mechanism that would allow site visitors to influence the ranking.

Frans

Information Technology and Services, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra
This reviewer was invited by the software vendor to submit an honest review.

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed September 2021

Why print out and scan to have a PDF Document with letterhead

Saves time and money, and is green product, no use of paper, everything digital

PROS

Easy to use , simple, nice graphical instruction, work always, every document directly digital, saves printout paper, you can create workflows

CONS

None found in al these years of use, when found, we email with Fabreasy for add-on in the program

Reasons for switching to Fabreasy PDF Creator

Saves time and money, and is green product, no use of paper, everything digital

Frank

Accounting, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Fantastische oplossing voor een dagelijks voorkomend "probleem"!

Het samenvoegen van de lay-out van mijn briefpapier met vanuit andere applicaties gegenereerde PDF's was altijd een omslachtig proces.. Totdat wij met Fabreasy PDF Creator zijn gaan werken werd hiervoor een hardcopy op briefpapier geprint en de betreffende hardcopy werd daarna ingescand en via email verzonden. De hardcopy ging de papiervernietiger in. Met Fabreasy PDF Creator combineer je iedere willekeurige PDF met je eigen briefpapier. Dit ziet er ten alle tijde 100% professioneel uit..

PROS

Fabreasy PDF Creator is geweldige software die ervoor zorgt dat elke PDF die op ons kantoor de deur uit gaat een perfecte professionele uitstraling heeft. De mogelijkheden en het gebruiksgemak zijn ongekend, de service is "second to none" en ik ben tot op heden nog niemand tegengekomen die niet enthousiast is over product. De integratie met de Microsoft Office suite gaat naadloos, je hebt verschillende opties om de software te benaderen. Bijkomend voordeel is dat er door het gebruik van Fabreasy PDF Creator een heleboel inkt en papier bespaard wordt!

CONS

Ik zie geen echte nadelen. Een kind kan de was doen. Wil je gebruik maken van alle mogelijkheden dan moet je daar uiteraard wel wat tijd in investeren.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Wij zijn via via bij Fabreasy PDF Creator uitgekomen. Wij wisten eigenlijk niet dat er een veel betere en efficiëntere werkwijze beschikbaar was voor het genereren van PDF's voorzien van je eigen briefpapier. De prijs/prestatie verhouding van Fabreasy PDF Creator is dermate goed dat wij er nog geen moment over nagedacht hebben om te gaan zoeken naar een alternatief..

Romy

Accounting, 11-50 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed November 2021

Fabreasy werkt perfect!

We hoeven documenten niet meer te printen (en scannen) om ons brief- en vervolgpapier te gebruiken. Dit scheelt enorm veel tijd. Wij hebben Fabreasy om deze reden aangeschaft. Het is een mooie bijkomstigheid dat je de optie hebt om het PDF bestand gelijk om te zetten naar een bijlage in e-mail. Wat ik ook fijn vind werken is dat je pagina's eenvoudig kunt verplaatsen, in- en uit kunt nemen en roteren. Er zitten nog meer functies in, maar daar maken wij op dit moment nog geen gebruik van.

PROS

Het was een hele zoektocht om een betaalbare PDF Creator te vinden waarbij we ons brief- en vervolgpapier eenvoudig in PDF konden zetten. We hoeven documenten nu niet meer eerst te printen en te scannen, maar regelen dit nu met één druk op de knop. Daarnaast kun je met Fabreasy gemakkelijk pagina's in- en uitnemen en pagina's roteren. Onze bedrijfsprocessen zijn efficiënter en sneller geworden sinds het gebruik van Fabreasy.

CONS

Ik vind het een fijn product en kan geen grote nadelen noemen. Op termijn zou het bewerken van een PDF wellicht een mooie toevoeging zijn.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

We hebben een aantal producten vergeleken en Fabreasy leek ons het meest geschikt. We namen contact op met Eelco van Fabreasy en hij heeft ons enorm vriendelijk te woord gestaan, onze vragen beantwoord en op weg geholpen. De klantondersteuning is dus heel goed. Daarbij hebben wij nu ondervonden dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Auke

Accounting, 2-10 employees

Used weekly for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed November 2021

Fantastische rapportgenerator op briefpapier

Wij gebruiken Fabreasy PDF Creator om jaarrapporten op briefpapier te genereren. Dit werkt fantastisch en op deze manier krijg je een mooi digitaal rapport zonder dat er een printer aan te pas komt.

PROS

Wij gebruiken het product voornamelijk om rapporten te genereren. Verder nog om brieven vanuit Word direct op briefpapier digitaal te printen. Dit werkt na de uitleg te hebben gelezen (en gezien op Youtube) vrij eenvoudig. Wij zouden momenteel niet meer zonder kunnen en zullen ook de overige functionaliteiten eens verder onderzoeken.

CONS

De handtekening kan ik op 1 vaste plaats in het document plaatsen en anders moet ik het per document handmatig aanpassen. Dit is begrijpelijk en nauwelijks een nadeel te noemen. En misschien gebruik ik de software wel verkeerd op dat gebied en dan verneem ik dit graag.

Gerard

Accounting, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Blij met Fabreasy

Wij brengen veel standaardrapportage uit (jaarrekeningen en belastingaangiften). Daarbij is het handig om simpel een handtekening te kunnen toevoegen.

PROS

Eenvoud in gebruik. Installatie viel ons mee.

CONS

Wij gebruiken drie versies die vervolgens alledrie afzonderlijk verlengd moeten worden. Gemakkelijker zou zijn een kantoorlicentie voor een aantal licentie. Maar aangezien het maar drie zijn is het ook niet veel moeite. Dus eigenlijk geen minpunt.

Maurice

Accounting, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Zeer prettige en makkelijke 'tool'

Reeds meerdere jaren een fijne ervaring met Fabreasy PDF Creator, wanneer je een handige en makkelijke tool zoekt om in PDF op eigen te printen is dit een zeer goede oplossing.

PROS

Werkt zeer gebruiksvriendelijk, een ideale manier om op eigen briefpapier in PDF te printen.

CONS

Vooralsnog heb ik geen minpunten. Waar ik Fabreasy PDF Creator voor gebruik voldoet het aan al mijn verwachtingen.

Mathijs

Furniture, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Aardig bedrijf, met makkelijk maar perfecte tool om als PFD op briefpapier documenten op te slaan.

PROS

Het programma werkt simpel en snel en is voor iedereen makkelijk te gebruiken.

CONS

Qua functionaliteit geen klagen, misschien zou het ontwerp van het programma en menu's wat meer naar 2021 getrokken mogen worden. Maar voegt voor gebruik niks toe.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Toegankelijk

Hans

Recreational Facilities and Services, 11-50 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed December 2021

Super handig

We gebruiken het om onze offertes te voorzien van ons briefpapier en dat werkt perfect.

PROS

Gemakkelijk te installeren Gemakkelijk in gebruik Doet wat het moet doen Stabiel

CONS

We ondervinden geen nadelen van deze software.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dick

Construction, 1 employee

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed December 2021

Gebruik Fabreasy

PROS

Heel gemakkelijk te gebruiken product! met 1 druk op de knop heb je precies wat je verwacht. Makkelijk te veranderen naar andere achtergronden!

CONS

Geen nadelen. Het doet precies wat ik er van verwacht.

User Profile

Sven

Verified reviewer

Information Technology and Services, 2-10 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Indrukwekkende PDF toolbox voor onze klanten

Onze klanten doen diverse dingen met PDF's. Voor elke dingetje is wel weer een tooltje. Maar als managed service provider zoek je naar tools met eenvoud, betaalbaar en geschikt voor een multi-tenant omgeving. Na lang zoeken viel ons oog op Fabreasy PDF Creator: een soort Swiss army knife voor PDF bewerkingen. Zeer betaalbaar en met een leverancier die écht meedenkt!

PROS

Fabreasy PDF Creator biedt een toolbox voor PDF-bewerkingen (en automatisering) waarmee losse tooltjes verleden tijd zijn.

CONS

Als er een minpunt zou zijn, dan is dat je niet direct ziet hoeveel het pakket kan. Er is veel meer dan je op het eerste gezicht ziet.

Maartje

Financial Services, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed December 2021

Eenvoudig programma

Wij gebruiken Fabreasy al jaren en zijn zeer tevreden over het eenvoudige gebruik. Wij besparen hierdoor ok pakken briefpapier wat goed is voor het milieu

PROS

Als het geinstalleerd is werk het zeer invoudig.

CONS

Het inrichten van de modellen is wel even wat gedoe.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Werd me aanbevolen, was eenvoudig te installeren en niet duur.

Ton

Computer Software, 2-10 employees

Used weekly for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Werkt gewoon goed

Toen ik jaren terug moeite had de licentie te verlengen, stuurde ik een mailtje naar de ontwikkelaar. Binnen 5 minuten was het gepiept. Ik mocht het bedrag zelf overmaken en de licentie was verlengd. Het automatisch verlengen werkt nu wel bij mij. Zal toen wel iets fout gedaan hebben.

PROS

Ik maak voor mijn vrouw ook de facturen. Het is simpel om een ander sjabloon te kiezen en voilà haar briefpapier staat op de factuur.

CONS

Ik ken er eigenlijk geen. Behalve dat ik net zo lief een levenslange licentie zou willen hebben. Dan word ik niet verrast dat ik moet verlengen. 2 jaar zijn zo voorbij.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Ik ben dit tegengekomen en was te mooi om war te zijn. Maar ..... het werkte gewoon zoals beloofd

Bram

Accounting, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Tijd besparen

PROS

Lang gezocht naar deze software maar deze software doet precies wat het beloofd. Brief en vervolgpapier, of concept papier over documenten plaatsen in 1 klik.

CONS

geen minpunten

Angelique

Transportation/Trucking/Railroad, 2-10 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Factureren in PDF

Nooit meer anders!

PROS

Wij factureerden altijd in Excel en deze facturen werden dan geprint op briefpapier. Sinds wij gebruik maken van Fabreasy (wij gaan bijna het 3e jaar in) gebruiken wij bijna geen briefpapier meer wat kosten bespaard en goed is voor het milieu.

CONS

Ik als 'leek' heb het gemakkelijk kunnen installeren.

Joost

Construction, 201-500 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Review Fabreasy PDF Creator

Ik gebruik Fabreasy met name om offertes en werkbonnen via Excel af te drukken op briefpapier. Voorheen moest dat via de printer, nu is dat via een paar klikken geregeld en worden de documenten direct in de juiste map opgeslagen.

PROS

+ het programmma is zeer makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen + met vragen krijg je snel antwoord en wordt je goed geholpen + Fabreasy maakt het afdrukken op briefpapier voor mij een stuk gemakkelijker dan ik voorheen gewend was om te doen

CONS

Ik heb nog geen nadelen van dit product ervaren

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

OP andere vestigingen in het bedrijf werd al met Fabreasy gewerkt

Aart

Information Technology and Services, 1 employee

Used monthly for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed December 2021

Papierloos werken!

Aantal jaren geleden op zoek gegaan naar een product wat een PDF met huisstijl kon bijmengen. In mijn werk als IT consultant dit toegepast gezien in bedrijven en dat wilde ik ook. In mijn zoektocht Fabreasy tegengekomen en paste wat functionaliteit met mijn wensen tegen een lage prijs. Sindsdien wordt Fabreasy met alle tevredenheid gebruikt.

PROS

Het belangrijkste is dat ik nu zonder papier met huisstijl al mijn communicatie naar prospecten en klanten digitaal in mijn huisstijl kan doen. De software geïntegreerd is in MS Office waardoor heel eenvoudig offertes, facturen e.d. opgeslagen kunnen worden in een PDF-bestand met huissstijl

CONS

Voor de doeleinden waarvoor het gebruikt wordt geen nadelen.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Functionaliteit komt overeen met de wens die er was en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Arwen

Building Materials, 2-10 employees

Used weekly for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed November 2021

Onmisbaar

Offertes, brieven en facturen op eigen briefpapier. Digitaal factureren zonder facturatiesoftware werkt met Fabreasy super.

PROS

Gebruiksgemak. Zowel vanuit Word als Excel werkt het perfect.

CONS

Enkele malen gehad dat het programma na een update niet meer werkte, maar met ondersteuning van Fabreasy weer werkend gekregen.

Reason for choosing Fabreasy PDF Creator

Geen gelijkwaardige opties, enkele manieren geprobeerd, maar die werkten niet.

Dennis

Financial Services, 2-10 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT