All Shiftbase Reviews

1-25 of 195 Reviews

Sort by

Reviews are by default sorted by Recommended to software buyers, driven by our proprietary algorithm reflecting the depth and quality of the review, recency of experience, and other factors. As a neutral reviews platform, the star rating of the review is not considered in the "Recommended" ranking, and there is currently no voting mechanism that would allow site visitors to influence the ranking.

marianne

Law Enforcement, 201-500 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed July 2020

Gemak dient de planner

Makkelijk in gebruik en heel snel onder de knie

PROS

Wat het voor mij makkelijk maakt is dat het aanpassen van diensten een kwestie van slepen is. Geen gedoe meer met excel sheets. Zeker een pluspunt is de app waar iedere medewerkers ook ten alle tijde zijn rooster kan inzien.

CONS

Nadelen heb ik eigenlijk nog niet gevonden.

Reason for choosing Shiftbase

Gebruiksgemak

Reasons for switching to Shiftbase

Met Excel roosters maken kostte mij heel veel tijd en was niet overzichtelijk.

Vendor Response

Hi Marianne, Wat goed dat je de overstap van Excel naar Shifbase hebt gemaakt, en het je natuurlijk bevalt! Wij wensen jou nog heel veel planplezier! ;) ^ Bart

Replied November 2020

Daniella

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for less than 12 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed July 2020

Zeer functioneel

Met een flexibel inzetbaar team heb je een flexibel en gebruiksvriendelijke applicatie nodig om het rooster en je bezetting goed te kunnen managen. Dit is ShiftBase voor mij en mijn bedrijf.

PROS

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk. Zeer toepasbaar voor flexwerkers.

CONS

Het is jammer dat we niet kunnen inzien wie welke diensten heeft verwijderd.

Reason for choosing Shiftbase

Bood niet de functionaliteiten aan die ShiftBase aanbiedt.

Vendor Response

Hallo Daniella, Bedankt voor je positieve review! We gaan binnenkort starten met het uitwerken van de mogelijkheid om alle wijzigingen terug te zien. Hopelijk kunnen we alle wijzigingen dit jaar nog inzichtelijk maken :) Team Shiftbase

Replied July 2020

Kees

Hospital & Health Care, 2-10 employees

Used weekly for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed July 2020

Makkelijk overzichtelijke gebruiksvriendelijke online software

Vanwege onze flexibele inzet als hulpverleners en verschillende events, kunnen we makkelijk en snel diensten toevoegen, aanpassen en verwijderen, iedereen krijgt e-mail en melding op de applicatie. Gewoon super ideaal

PROS

- Makkelijk gebruikers aanmaken - Overzichtelijk - Functies zijn aan en uit te zetten - Gebruikers instellingen erg duidelijk

CONS

Wij hebben geen nadelen tot zover over deze software

Reasons for switching to Shiftbase

Werkte niet naar behoren toen, soms was ineens alles verdwenen

Vendor Response

Hallo Kees, Bedankt voor je positieve review! Team Shiftbase

Replied July 2020

Thomas

Health, Wellness and Fitness, 11-50 employees

Used daily for less than 6 months

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

3

Reviewed October 2020

Licht und schatten

Durch Shiftbase im vergleich zum alten Programm hoffentlich weiterhin Zeitersparnis.

PROS

Online Performanz sehr gut, zugriff von überall, flexible eintragung

CONS

- Feiertage müssen händisch, einzeln und für jedes Jahr extra eingetragen werden. - Manches vielleicht korrekt, aber zu kompliziert erklärt. - Verträge / Urlaubstage werden nicht immer aktuell bzw garnicht angezeigt.

Reason for choosing Shiftbase

Hoffnung auf mehr Leistung für mehr Geld.

Reasons for switching to Shiftbase

Performanzprobleme im Programm, Stempelsystem mit ausfällen

Anonymous

1,001-5,000 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed October 2022

Erleichtert die Dienstplanung

Wir nutzen nicht alle Funktionen (z.B. Lohnberechnung) und sind trotzdem sehr zufrieden.

PROS

Transparentes Preismodell, einfache Einrichtung und guter Support. Mitarbeiter und Management nutzen auch sehr gerne die App.

CONS

Andere Anbieter werben mit „sich selbst planenden Dienstplänen“, die man nachträglich noch anpassen kann. Das bietet Shiftbase m.W. nicht.

Reasons for switching to Shiftbase

Wachsendes Team und Anforderungen.

Vendor Response

Thank you so much for this review and your feedback. Good to see that Shiftbase works well for everyone and that you are happy with our customer service.

Replied November 2022

Henri

Apparel & Fashion, 11-50 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

3

Reviewed October 2022

Prima tool voor ons bedrijf!

PROS

Altijd roosters bij de hand en voor iedereen inzichtelijk. Urenregistratie hoeft niet meer op een excelsheet.

CONS

Ik heb nog geen nadelen ontdekt. maar zou het handig vinden als ik bijvoorbeeld de salarisstroken eenvoudiger zou kunnen distribueren via Shiftbase.

Reason for choosing Shiftbase

Het product sprak aan en de telefonische ondersteuning was direct heel goed. Zowel voor de aankoop en tijdens de aankoop, maar vooral ook bij de implementatie.

Reasons for switching to Shiftbase

Was onhandig en foutgevoelig

Vendor Response

Thanks so much for your review and feedback. Good to read that you like using Shiftbase so much at the moment. All feedback will always be looked at.

Replied November 2022

Anonymous

51-200 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed June 2020

Fijne software

We zijn inmiddels ruim een jaar bezig met Shiftbase en we werken er naar volle tevredenheid mee. Iedereen is inmiddels aan het concept gewend en het scheelt ontzettend veel tijd voor de administratie.

PROS

Voor het personeel is het ontzettend simpel om in en uit te klokken. Daarnaast is het voor mij als controleur heel prettig nakijken. Eventuele aanpassingen kan ik heel makkelijk maken. Wij komen nog uit een situatie waarbij iedereen zijn uren op papier noteerde, dus dit is veel effectiever en meer waarheidsgetrouw.

CONS

Het enige dat ik lastig vind is wanneer men vergeet te klokken. Het vergt nogal wat tijd om te checken wat de daadwerkelijke uit- of incheck tijd was wanneer iemand vergeet te klokken.

Reason for choosing Shiftbase

Gebruikersgemak

Vendor Response

Hallo, Bedankt voor uw positieve review! Groeten Bart

Replied July 2020

Anonymous

11-50 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed July 2020

Al bijna 10 jaar een tevreden gebruiker

Prima prijskwaliteit verhouding en voor ons met gemiddeld 25 collgega's functioneert het prima

PROS

+ Rooster delen + Dat medewerkers hun eigen rooster via de app kunnen inzien + Rapportages

CONS

Geen herhaalfunctie wanneer je een agenda item toevoegt.

Vendor Response

Hallo, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat jullie al zo lang tevreden zijn. We zullen je wens opnieuw bespreken om te kijken of we dit kunnen toevoegen. Team Shiftbase

Replied July 2020

Anonymous

11-50 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed August 2020

Duidelijk en overzichtelijk programma, ideaal voor online urenregistratie

Gebruikersvriendelijk en een goed en snel service team.

PROS

Makkelijk het online rooster, urenregistratie en vrijaanvragen regelen en beheren. Werkbaar via mobiel en computer.

CONS

Tijdens het uitklokken de dienst niet makkelijk op kunnen zoeken. Soms trage verbinding.

Reason for choosing Shiftbase

Betaalbaar, overzichtelijk, fijn contact met servicedesk.

Vendor Response

Hi Planner, Dankjewel voor je positieve review, dit waarderen wij enorm! Ik zal je verbeterpunten doorspelen om te kijken of we hier wat mee kunnen. Voor nu, veel planplezier! ^ Bart

Replied November 2020

Anonymous

201-500 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed October 2022

Mooie planningstool met mogelijkheid om taken te plannen

Goede ondersteuning

PROS

Duidelijk Overzichtelijke kleuren en goede app met push functie

CONS

Geen echte grote nadelen gevonden in applicatie

Vendor Response

Thank you so much for your review and your positive words. Great to read that you like our product and service, that's what we do it for.

Replied November 2022

Maud

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

3

VALUE FOR MONEY

4

FUNCTIONALITY

5

Reviewed June 2020

Shiftbase review

PROS

Je kunt op een overzichtelijke manier roosters maken en makkelijk dingen schuiven.

CONS

De app voor mobiele telefoon vind ik niet overzichtelijk. Daarnaast kan ik als beheerder in de app weinig doen, zoals diensten aanpassen, dit moet op de computer. Er staan allerlei getallen bij min- en plus uren maar dit is helemaal niet synchroon met onze administratie. Ik heb dit al eens proberen aan te passen maar dat lukte niet. Met in- en uitklokken worden uren vaak afgerond, of als iemand inklokt voordat zijn shift begint, wordt alsnog de begintijd van het rooster aangehouden. Terwijl mensen soms eerder moeten beginnen als het druk is. Dit is onoverzichtelijk en zorgt soms voor extra werk

Vendor Response

Beste Maud, Bedankt voor je review. De mobiele app beschikt over alle functionaliteiten die nodig zijn bij het dagelijkse gebruik, zoals het inplannen en wijzigen van diensten. Dat jij dit niet kan, komt wellicht doordat je niet voldoende toegangsrechten hebt. De accountbeheerder kan deze instelling aanpassen. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je hier graag bij. Groeten Bart

Replied June 2020

Ernst

Hospitality, 11-50 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed June 2020

Prima systeem voor een klein horeca bedrijf

Alles is overzichtelijk, gewerkte uren kunnen direct door naar de boekhouder.

PROS

Overzichtelijk, makkelijk nieuwe werknemers aanmelden, urenregistratie is top

CONS

In het begin oogt het een tikkeltje veel, maar het valt reuze mee. Enige nadeel is dat het soms voorkomt dat personeel automatisch wordt uit geklokt.

Reason for choosing Shiftbase

Beter gevoel bij

Vendor Response

Hoi Ernst, Bedankt voor je positieve review :) Dat medewerkers automatisch worden uitgeklokt, is een instelling. Mocht je dit willen aanpassen, dan helpt onze servicedesk hier graag bij. Team Shiftbase

Replied July 2020

Simon

Hospitality, 2-10 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

4

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

4

CUSTOMER SUPPORT

4

FUNCTIONALITY

4

Reviewed June 2020

Mooi programma

Heb 5 jaar met het systeem gewerkt. Duidelijke hulplijnen. 1 telefoontje en je werd goed geholpen. Na 16 jaar heb ik het bedrijf verlaten, en de andere organisatie werkt met een heel andere software. Anders had ik er zeker mee doorgegaan.

PROS

Makkelijk mee te werken. Niet te ingewikkeld. Voor iedereen gangbaar.

CONS

Eigenlijk niks. Had ook een kleine organisatie.

Reason for choosing Shiftbase

5 jaar geleden keek ik naar een urenregistratie. En bij Shiftbase had je toen nog de eerste 5 gratis. En mijn team bestond toen uit 5 leden. Dus keek toen naar de prijs.

Vendor Response

Hoi Simon, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat jij geen gebruik meer gaat maken van Shiftbase :) Mocht je nieuwe werkgever niet 100% tevreden zijn met het gebruikte planningpakket, dan helpen wij graag met het opzetten van een Shiftbase proefaccount! Groeten Bart

Replied July 2020

Francis

Telecommunications, 11-50 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed June 2020

Top

Voor SB hadden we alleen de bekende excel-sheets. Natuurlijk werken die ook. Maar niet iedereen is even handig met Excel. Nu is het digitaal. Iedere werknemer kan vanuit thuis kijken hoe en hoe laat men op het werk verwacht wordt. De aanvraag van vrije dagen worden niet meer vergeten en gelijk verwerkt.

PROS

Het gebruik van SB is erg makkelijk. Zeker de app. In het begin is het even zoeken hoe alles ingevoerd dient te worden maar als dat er eenmaal inzit, is het erg makkelijk in gebruik.

CONS

Wat ik mis in SB is dat we de uren ingeven en er automatisch een rooster uitrolt. Dat zou makkelijk zijn. Het inbrengen van jaarlijkse zaken. Dus de terugkerende dingen. Voor zowel vrije dagen als ook de feestdagen etc.

Reason for choosing Shiftbase

Ik had een klik met de proefversie.

Reasons for switching to Shiftbase

Dit is echt beter en makkelijker.

Vendor Response

Beste Francis, Bedankt voor je review! Binnenkort gaan we je blij maken met een hele gave nieuwe feature. Meer informatie volgt Groeten Bart

Replied June 2020

mareie

Wholesale, 51-200 employees

Used daily for less than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING:

2

EASE OF USE

2

VALUE FOR MONEY

1

CUSTOMER SUPPORT

1

FUNCTIONALITY

1

Reviewed June 2020

duidelijkheid

helder en kleurrijk

PROS

Op verschillende manieren te bekijken, app, computer en uitgeprinte versie

CONS

standaard diensten staan erin, maar de aanpassingen in zo een dienst zijn vaak onduidelijk voor de medewerkers

Vendor Response

Hi Mareie, Dankjewel dat je een review hebt achtergelaten, hier leren wij veel van! Wij hopen van de twee sterren er snel meer van te maken. Mocht je nou vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen! :) ^ Bart

Replied November 2020

Richard

Retail, 11-50 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

4

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

4

Reviewed June 2020

Ervaring

Erg goed. Aangeraden aan meerdere partners binnen Specsavers. Gebruik het voor 2 winkels en erg overzichtelijk

PROS

Het gemak waarmee het online te gebruiken is. De App voor het personeel werkt goed.

CONS

Het nadeel vind ik de online omgeving op een mobiele telefoon. Wanneer je de maandagenda bekijkt en een bepaalde dag zoekt, is dat lastiger omdat het scherm niet wordt aangepast naar een mobiele versie.

Reason for choosing Shiftbase

Het gemak en de telefonische ondersteuning

Vendor Response

Beste Richard, Bedankt voor je recensie! Erg leuk om te horen dat je Shiftbase aan je partners hebt aangeraden. Wellicht is het een optie om gebruik te maken van de mobiele app voor het bekijken van het werkrooster. Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag. Groeten Bart

Replied June 2020

Kajan

Transportation/Trucking/Railroad, 11-50 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra

OVERALL RATING:

5

EASE OF USE

5

VALUE FOR MONEY

5

CUSTOMER SUPPORT

5

FUNCTIONALITY

5

Reviewed October 2022

Goed product dat telkens wordt doorontwikkeld

Top service, eerlijke prijs, personeel dat meedenkt en snel oplossingen kunnen brengen, ook bij urgentere kwesties.

PROS

Het gebruikersgemak in het maken van het rooster en het goed bijhouden van de gewerkte uren. Het kunnen keuren en afkeuren van uren en dagen sluiten als deze eenmaal gekeurd zijn.

CONS

Kan voor een beginner erg overweldigend zijn en een medium learning curve. Maar dat is het dan ook wel.

Vendor Response

Thank you so much for your review and kind words. Good to read that you like using Shiftbase and our customer service so much, despite its slightly overwhelming nature for beginners. If you do run into anything, our customer service team is here to help.

Replied November 2022

Joyce

Hospitality, 51-200 employees

Used daily for more than 2 years

Review Source: Capterra
This review was submitted organically. No incentive was offered

OVERALL RATING: