About Inserve

Inserve is online service software specifically made for Dutch Managed Service Providers and other service businesses that want to run a smooth business.

With tracking of time and materials, contract management and automatic invoicing the complete workflow of the service desk can be automated.

Integrations with Dutch invoicing and bookkeeping software make sure you don't have to enter data twice, and prevent errors by doing so.


Read More

Supported Operating System(s):

1 Reviews of Inserve

Overall rating

5 / 5 stars

Filter reviews by:

Sort by: Most Helpful | Most Recent

Showing 1 - 1 of 1 results

Do you use this product?Write a review

June 2020

Anonymous

Verified Reviewer

Company Size: 2-10 employees

Time Used: Less than 12 months

Review Source: Capterra


Ease-of-use

5.0

Value for money

5.0

Customer support

5.0

Functionality

5.0

June 2020

een eenvoudig en intuïtief pakket om onze IT helpdesk te stroomlijnen

Inserve denkt met je mee en ontwikkeld snel en hoogwaardige software. De bereikbaarheid via mail en telefoon is meer dan prima.

Pros

Het pakket werkt snel en intuïtief, de koppeling met onze telefooncentrale (3cx) en facturatie software (Wefact) was in een handomdraai gelegd. Inserve heeft gezorgd voor een gestroomlijnde migratie van ons oude pakket (TopDesk) naar inserve en we konden er dan ook direct mee aan de slag na de migratie. Er komen regelmatig nieuwe functies uit en Inserve staat altijd open voor nieuwe ideeën om het pakket nog beter te maken.

Cons

Eigenlijk volstaat Inserve wat betreft dagelijkse functionaliteiten, de zaken die we in het afgelopen jaar zijn tegengekomen zijn inmiddels allemaal verbeterd .

Reasons for Choosing Inserve

De eenvoud, een Nederlands product en het perfect aansluiten bij onze wensen.

Reasons for Switching to Inserve

Topdesk sloot niet geheel aan bij onze wensen omdat het in de basis voor een interne ICT helpdesk is ontworpen. Daar waar een MSP zijn, sluit dat niet altijd helemaal aan. Daarnaast was onze ervaring dat TOPdesk log was en niet mobiel te gebruiken. Tot slot wilden we een koppeling met onze facturatie. Al deze wensen zijn vervult met het in gebruik nemen van Inserve.